ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΜατς «θρίλερ» στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης «Νίκος Μαρίνος», με τον γηπεδούχο Γυμναστικό Σύλλογο να επικρατεί με 69-66 του Ιωνικού Νίκαιας και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο... Μετά από αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία, (4 στα 4) ενώ ο Ιωνικός βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω του.
ΓΣ Κύμης και Ιωνικός ήταν δύο από τις ομάδες που είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και όλοι περίμεναν ότι θα παρακολουθούσαμε ένα αμφίρροπο και όμορφο ματς.
ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Το πρώτο δεκάλεπτο επιβεβαίωσε απόλυτα τα προγνωστικά, καθώς οι δύο αντίπαλοι ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Ο τραυματισμός του Τασιόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι, έδωσε τεράστιο πλεονέκτημα στην ομάδα της Κύμης μέσα στην ρακέτα, ενώ παράλληλα δημιούργησε έντονο επιθετικό πρόβλημα στους φιλοξενουμένους.
Αυτά τα δεδομένα, μαζί με τον επιθετικό οίστρο του Σέττου που πέτυχε τρία μαζεμένα τρίποντα, άνοιξαν την διαφορά υπέρ του Γυμναστικού, με το ημίχρονο να κλείνει με 45-37.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους η διαφορά ανέβηκε σε διψήφιο νούμερο και συγκεκριμένα στο 53-43. Κάπου εκεί έκαναν την αντεπίθεση τους οι Νικαιώτες, που πίεσαν στην άμυνα, σημείωσαν κάποια μακρινά σουτ στην επίθεση και ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση της νίκης.

Μάλιστα, με την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 55-55, κάνοντας το φινάλε του παιχνιδιού …ακατάλληλο για καρδιακούς. Σε αυτό το σημείο μίλησε η κλάση των Παπαντωνίου και Κολώκα, οι οποίοι ήταν καθοριστικοί για την τελική έκβαση της αναμέτρησης.
Ο πρώτος ήταν πολύ καλός και στις τέσσερις περιόδους, αλλά στο τέλος έκανε πραγματικά τα πάντα. Πέτυχε πολλούς πόντους, έπαιξε πιεστική άμυνα, πήρε και ένα επιθετικό ριμπάουντ που «έκοψε τα πόδια» των αντιπάλων.
ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΣ ΚΥΜΗΣ: Νίκη ανόδου σε αγώνα θρίλερ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Από την άλλη, ο Κολώκας, εκμεταλλεύτηκε την αδύναμη ρακέτα των φιλοξενουμένων και δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα, σκοράροντας ή παίρνοντας φάουλ. Στην τελευταία επίθεση του Ιωνικού σημειώθηκαν βήματα και στην ουσία κρίθηκε και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Στην συνέχεια ο Γκιζογιάννης, που νωρίτερα είχε ευστοχήσει σε ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο, κέρδισε φάουλ σε νεκρό χρόνο και με μία εύστοχη βολή διαμόρφωσε το τελικό 69-66.
Στο τέλος, οι φίλαθλοι της Κύμης χειροκρότησαν όλους τους παίκτες και πανηγύρισαν όρθιοι το ροζ φύλλο αγώνα της ομάδας τους. Τώρα το επόμενο «ραντεβού» είναι την Κυριακή 9/11 στην Νέα Ερυθραία, όπου ο ΓΣ Κύμης θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό.

Δεκάλεπτα: 24-23, 45-37, 55-50, 69-66

ΓΣ ΚΥΜΗΣ(Μπρατσιάκος): Σέττος 10(3), Παπαντωνίου 18(1), Κατράνας 2, Σιαμανδούρας 3, Μιλόσεβιτς 7 , Ερεβμπενάζιε, Γκιζόγιαννης 7(2) , Κωνσταντακόπουλος 2 , Σκουλούδης 1, Λόλας, Κολώκας 13, Κακιούζης 6

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ((Καραγιάννης): Βασιλόπουλος 3(1) , Κούτουλας 2, Σκάνδαλος 1, Ντακούλιας 25(2) , Θεοδωσίου 3(1), Μπολάτογλου, Τασόπουλος 7 , Παλαιοχωρίτης 12(2) , Αναγνωστόπουλος 11, Μπεζεντάκος, Αποστολίδης 2, Καρτζόγλου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA