Παγώνης σε Χρυσοχοΐδη: «Κύριε υπουργέ δεν είναι σωστό να μπουν διόδια σε ένα ανύπαρκτο οδικό δίκτυο» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Παγώνης σε Χρυσοχοΐδη: «Κύριε υπουργέ δεν είναι σωστό να μπουν διόδια σε ένα ανύπαρκτο οδικό δίκτυο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγώνης σε Χρυσοχοΐδη: «Κύριε υπουργέ δεν είναι σωστό να μπουν διόδια σε ένα ανύπαρκτο οδικό δίκτυο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν μάσησε τα λόγια του ο Χρήστος Παγώνης όταν πήρε τον λόγο στην παρουσίαση του έργου  «Παράκαμψη της Χαλκίδας» από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη..
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων μίλησε αρχικά για το σημαντικο έργο «Παράκαμψη της Χαλκίδας» αλλά στην συνέχεια υπενθύμισε στον Μ. Χρυσοχοΐδη το ζήτημα των διόδιων που ταλανίζει τους κατοίκους...

ΒΙΝΤΕΟ
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χρήστου Παγώνη:
"Ως δήμαρχος Χαλκιδέων είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που σε αυτή την θητεία ανακοινώνεται ένα από τα πιο σημαντικά έργα των τελευταίων χρόνων. Είναι το πιο σημαντικό έργο που γίνεται στην περιοχή, σε επίπεδο εξαγγελίας βέβαια, μετά την κατασκευή της Υψηλής Γέφυρας.

Πρέπει να μείνω στην δήλωση του υπουργού, ότι το έργο αφού έχει χρηματοδοτηθεί, θα δημοπρατηθεί και θα αρχίσει η κατασκευή του. Με αυτή την έννοια σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ ιδιαίτερα κύριε υπουργέ.

Όπως ξέρετε, το έργο δεν αφορά μόνο την Χαλκίδα, αλλά όλο τον νομό και είναι η πρώτη φάση ενός ευρύτερου έργου που αφορά τους κεντρικούς άξονες προς στην Βόρεια, Νότια και Κεντρική Εύβοια.

Είχαμε την δυνατότητα να συνομιλήσουμε και προηγουμένως μαζί και όπως είπατε και εσείς, το έργο στην παράκαμψη του Βασιλικού που είναι στα όρια του δήμου Χαλκιδέων είναι και αυτό αναπτυξιακό έργο για την περιοχή μας και ελπίζω αυτό το έργο να ξεκινήσει και να δημοπρατηθεί μέσα στην πενταετία. Όπως είπε και ο κ.Κεδίκογλου, αυτό το έργο έχει ήδη δημοπρατηθεί και δύο φορές δυστυχώς έχει ακυρωθεί. Αυτή την φορά, που έχουν γίνει μελέτες και όλοι έχουμε γίνει πιο σοφότεροι, είμαι βέβαιος πως θα εκτελεστεί σίγουρα.

Ένα άλλο θέμα κύριε υπουργέ που θέλω να σας θέσω και αφορά την περιοχή μας και την Εύβοια συνολικά είναι το ζήτημα των διοδίων που έχει τεθεί. Το δημοτικό συμβούλιο της Εύβοιας έχει πάρει μια ομόφωνη απόφαση και ήδη σας την έχω παραδώσει και είμαι βέβαιος ότι θα δείτε πως τα πράγματα πρέπει να διομορφωθούν, ώστε σε ένα ανύπαρκτο οδικό δίκτυο να μπουν διόδια για να χρηματοδοτηθεί ένα άλλο έργοέξω από την περιοχή, νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

Πως θα πληρώνουν οι πολίτες σε έναν νομό που πλήττεται από την ανεργία, οικονομική δυσφαγία και από μία αποβιομηχάνιση που θαρρώ είναι η μεγαλύτερη στην περιφέρεια, από τις χειρότερες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ για τις εξαγγελίες σας και ελπίζουμε ότι η αυριανή μέρα θα είναι καλύτερη."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA