Ήταν πριν λίγα βράδια, όταν ο προϊστάμενος μεγάλης αλυσίδας τροφίμων με έδρα την Αθήνα, επισκέφθηκε την Χαλκίδα και το ουζερί "Θαλάμι" όπου συνέφαγε με φίλους...
Μόλις ολοκλήρωσε το γεύμα του, το οποίο αποτελείτο από ψάρια και θαλασσινά, κάλεσε στο τραπέζι τους δύο ιδιοκτήτες του ουζερί και μπροστά σε δεκάδες πελάτες που ήταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί, τους έδωσε συγχαρητήρια για το εκλεκτό φαγητό και συγκεκριμένα για τα κορυφαία υλικά που χρησιμοποιούν στο μαγείρεμα, όπως είπε χαρακτηριστικά.