Ο σύζυγος και ο αδερφός της Μαρίας Αλιμπινίση μίλησαν στην Τατιάνα: «Το τελευταίο διάστημα πέρασε κάποιου είδος κατάθλιψης..» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο σύζυγος και ο αδερφός της Μαρίας Αλιμπινίση μίλησαν στην Τατιάνα: «Το τελευταίο διάστημα πέρασε κάποιου είδος κατάθλιψης..» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ
Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δείξει ως τώρα η 36χρονη Μαρία Αλιμπίνίση που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από την Ιστιαία...
Σύζυγος και συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί, συνεχίζουν να την αναζητούν, “οργώνοντας” την βορειοκεντρική Εύβοια, από την Ιστιαία ως την Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι αναχώρησε από τον Άγιο Γεώργιο στις δύο το βράδυ με το αυτοκίνητο της, επιβατικό ΙΧ Lancia Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της είδη.


Ο σύζυγος και ο αδερφός της, Ανέστης Αλιμπινίσης μίλησαν και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
«Η σύζυγός μου είχε πάει σε συγγενικό της πρόσωπο, στην αδελφή και για κάποιο λόγο το βράδυ αναστατώθηκε. Έφυγε με τις φόρμες χωρίς να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα. Θα κοιμόταν εκεί κανονικά το βράδυ» δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας «Συζούμε επτά χρόνια και είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο.

Η γυναίκα μου δεν είναι άνθρωπος που θα μπορούσε να φύγει έτσι ξαφνικά και δεν είχε προβλήματα με τη δουλειά της. Η δουλειά της ήταν οικογενειακή επιχείρηση στην οποία εργάζεται πάρα πολλά χρόνια από μικρό παιδί. Το τελευταίο διάστημα πέρασε κάποιου είδος κατάθλιψης, το οποίο το αντιμετωπίζαμε με επίσκεψη σε γιατρό ψυχολόγο. Η καθημερινότητά της ήταν φυσιολογική, εργασία, σπίτι, βόλτα, καφέ, μαζί με παρέες. 

Έχουμε αποκλείσει και εμείς και ο γιατρός το ενδεχόμενο της απαγωγής ή να έχει φύγει μόνη της ή με κάποιον άλλον.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ιστιαία: Όλοι ψάχνουν την Μαρία και ελπίζουν στο θαύμα - Δείτε φωτό από το σημείο των ερευνών!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA