Ο Αρμόνης κατακεραυνώνει τον Νίκο Γεωργάτο: «Ξεκαβάλα το καλάμι αλλιώς σπίτι σου και γρήγορα γιατί έχεις γίνει επικίνδυνος "Μητσοτάκη" του Εμπορικού συλλόγου» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ο Αρμόνης κατακεραυνώνει τον Νίκο Γεωργάτο: «Ξεκαβάλα το καλάμι αλλιώς σπίτι σου και γρήγορα γιατί έχεις γίνει επικίνδυνος "Μητσοτάκη" του Εμπορικού συλλόγου»

Ο Αρμόνης κατακεραυνώνει τον Νίκο Γεωργάτο: «Ξεκαβάλα το καλάμι αλλιώς σπίτι σου και γρήγορα γιατί έχεις γίνει επικίνδυνος "Μητσοτάκη" του Εμπορικού συλλόγου»
"Γεωργάτο μπορεί να σε ψήφισαν καμιά 100 έμποροι εσένα και την παρέα σου αλλά δεν σε νομιμοποιεί να δημιουργείς αργίες και διαφυγόντα κέρδη για ένα σύνολο 2000 εμπόρων και πολλών περισσοτέρων εμποροϋπαλλήλων και να κάνεις άνω κάτω την αγορά. Ξεκαβάλα το καλάμι ,άσε να χρησιμοποιείς τον σύλλογο για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και προσπάθησε για τό καλό της αγοράς της Χαλκίδας αλλιώς σπίτι σου και γρήγορα γιατί έχεις γίνει επικίνδυνος "Μητσοτάκη" του Εμπορικού συλλόγου..."

Ο πρόεδρος του "Ομίλου Αρμόνη" και επιχειρηματίας, Βασίλης Αρμόνης εξέδωσε ανακοίνωση κατά του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Νίκου Γεωργάτου για τις αργίες και το κλείσιμο των καταστημάτων το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, ενώ καταγγέλει ότι δέχεται λάσπη από "τσιράκια" και τον αδερφό του προέδρου, Διονύση Γεωργάτο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Βασίλη Αρμόνη:
""Πνίγηκε" σήμερα η αγορά της Χαλκίδας από κόσμο.Οσα μαγαζιά άνοιξαν δούλεψαν πολύ καλά,βοήθησε και ο καιρός πού μάς τα είχε χαλάσει την Πρωτοχρονιά. Κρίμα πού κάποιοι συνάδελφοι τήρησαν την ΑΣΤΟΧΗ και ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ απόφαση του Εμπορικού συλλόγου και δεν άνοιξαν χάνοντας σημαντικό τζίρο.

Ετσι είχε γίνει και στό άνοιγμα της πρώτης Κυριακής που είχαν αντιδράσει κάποιοι με πρωτοπόρο τον τοπικό εμπορικό σύλλογο αλλά τώρα το ξέχασαν κι έχουν γίνει υπέρμαχοι. Εύχομαι του χρόνου να μήν επαναληφθεί τέτοια άστοχη απόφαση για το καλό της αγοράς και να ανοίξουν όλοι γιατί δεν είναι καιρός για ¨πρίγκιπες¨.

Συγχαρητήρια στό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού συλλόγου Σωτήρη Κεχαγιά πού άνοιξε κανονικά και με τον νόμο το κατάστημά του αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν και σκεπτόμενοι κι ότι δεν είναι όλοι πρόβατα του Γεωργάτου και της παρέας του.

Γεωργάτο μπορεί να σε ψήφισαν καμιά 100 έμποροι εσένα και την παρέα σου αλλά δεν σε νομιμοποιεί να δημιουργείς αργίες και διαφυγόντα κέρδη για ένα σύνολο 2000 εμπόρων και πολλών περισσοτέρων εμποροϋπαλλήλων και να κάνεις άνω κάτω την αγορά.

Ξεκαβάλα το καλάμι ,άσε να χρησιμοποιείς τον σύλλογο για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και προσπάθησε για τό καλό της αγοράς της Χαλκίδας αλλιώς σπίτι σου και γρήγορα γιατί έχεις γίνει επικίνδυνος "Μητσοτάκη" του Εμπορικού συλλόγου.
 

Υ.Γ.1 Γιά όσους δεν ξέρουν το Μητσοτάκης=αποστάτης κολλάει στο ότι ο Γεωργάτος στην προηγούμενη τριετία "πρόδωσε" την ομάδα μας με την οποία εκλέχθηκε ,χάσαμε την πλειοψηφία στο Δ.Σ.,και με οδήγησε ως Πρόεδρο σε παραίτηση γιατί ήθελε να γίνει βεζύρης στην θέση του βεζύρη.
 

Υ.Γ.2  Και μην βάζεις τα αγράμματα τσιράκια σου να με λασπώνουν γιατί δεν "μασάω" από τέτοια ... οκ?
 

Υ.Γ.3  Το αδελφάκι σου άς ασχοληθεί με καμιά σφραγίδα στό ΚΕΠ και άς αφήσει τα εμπορικά θέματα στούς εμπόρους να τα λύσουμε μόνοι μας .Ετσι Διονυσάκο αγόρι μου? Κάνε μας την χάρη που έχεις άποψη και γιά τη δουλειά μας..."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA