Το οικονομικό σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά - Δεσμεύτηκε για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις - Άγρια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Το οικονομικό σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά - Δεσμεύτηκε για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις - Άγρια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το οικονομικό σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά - Δεσμεύτηκε για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις - Άγρια επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
"Τομές, μεταρρυθμίσεις, ανταγωνιστικότητα παντού" με αυτές τις λέξεις συνόψισε το σχέδιό του ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζοντας σε διακαναλική σύνδεση το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης.
 

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν θα αναφερθεί στο κόμμα εκείνο που επιθυμεί να στήσει την παγίδα ξανά στον ελληνικό λαό του "Λεφτά Υπάρχουν", εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του, λέγοντας πως το δήθεν σχέδιο τους βασίζεται στη χρεοκοπία και σε νέα δανεικά.
 

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις, σημείωσε πως ο ΟΑΣΑ κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη θέση στις μεταρρυθμίσεις τόσο για το 2013 όσο και για το 2014. 

Μίλησε για κοσμογονία μεταρρυθμίσεων τα τελευταία 2,5 χρόνια και πως η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει και νέες, προκειμένου να υπάρξει ανταγωνιστικότητα παντού.
 

Υπογράμμισε για τους τρεις προϋπολογισμούς που κατέθεσε η κυβέρνηση και οι οποίοι έπιασαν τους στόχους, ενώ όπως είπε, τα παλιότερα χρόνια ποτέ δεν έπεφταν μέσα, κάτι που σημαίνει έξοδο από το Μνημόνιο ένα χρόνο νωρίτερα. 

Μιλώντας για τις αποκρατικοποιήσεις σημείωσε πως θα συνεχιστούν κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως ονειρεύεται να τις σταματήσει, ενώ όπως υπογράμμισε, σε καμία χώρα του κόσμου δεν γίνονται επανακρατικοποιήσεις. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA