Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο τσαντάκηδες της Χαλκίδας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο τσαντάκηδες της Χαλκίδας!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο τσαντάκηδες της Χαλκίδας!
Οι δράστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγιζαν αιφνιδιαστικά τα ανυποψίαστα θύματά τους και προέβαιναν σε αρπαγές τσαντών - Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, διέπραξαν δύο κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από γυναίκες που βάδιζαν σε περιοχές της Χαλκίδας

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, μετά από άμεση κινητοποίηση και καταδίωξή τους από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας


Συνελήφθησαν, χθες (09-01-2015) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, δύο Χαλκιδέοι, ηλικίας 37 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 17:35΄, οι δύο δράστες, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισαν αιφνιδιαστικά μία ηλικιωμένη ημεδαπή, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας και αποπειράθηκαν να της αποσπάσουν την τσάντα της.

Αστυνομικοί της Α’ ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν την ανωτέρω μοτοσικλέτα και μετά από σύντομη καταδίωξη, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, προέκυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, χρησιμοποιώντας την ίδια μοτοσικλέτα και αντίστοιχο τρόπο δράσης, είχαν διαπράξει τις ακόλουθες κλοπές – αρπαγές τσαντών:

Απογευματινές ώρες της 08-01-2015, προσέγγισαν αιφνιδιαστικά 42χρονη ημεδαπή και απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Μεσημβρινές ώρες της 02-01-2015, προσέγγισαν αιφνιδιαστικά 29χρονη ημεδαπή και απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών στη τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA