Έτσι είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός - Η αντιτρομοκρατική τον συνέλαβε στην Ανάβυσσο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Έτσι είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός - Η αντιτρομοκρατική τον συνέλαβε στην Ανάβυσσο (ΦΩΤΟ)

Έτσι είναι ο Χριστόδουλος Ξηρός - Η αντιτρομοκρατική τον συνέλαβε στην Ανάβυσσο (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής συνέλαβαν τον Χριστόδουλο Ξηρό στην Ανάβυσσο και δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν τον δραπέτη με ξανθά, μακριά μαλλιά και μούσι.
 

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον Ξηρό, αλλά με κάποιο τρόπο έπρεπε να αναγνωριστεί. 
Την ώρα, λοιπόν, που ο δραπέτης περπατούσε με κατεύθυνση προς το σπίτι του, τον προσπέρασε ένα μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ένας αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, ο οποίος έπεσε μπροστά του (προφανώς επίτηδες).
 

Αμέσως πήγε από πάνω του ο Ξηρός και τον ρώτησε αν είναι καλά. Προσφέρθηκε να βοηθήσει και τότε ο αστυνομικός, βρισκόμενος face to face με τον δραπέτη, τον αναγνώρισε και του είπε πως δεν χρειαζόταν βοήθεια και πως θα καλούσε τον αδερφό του. 
 

Τότε, πάτησε το κουμπάκι, αφού ήταν καλωδιωμένος και την στιγμή εκείνη οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν.  
Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έναν άνθρωπο που έβλεπαν τον τελευταίο μήνα να περιφέρεται μόνος του. Όπως λένε έδινε την εντύπωση ότι ήταν άστεγος καθώς φορούσε ένα μακρύ παλτό, είχε σγουρά ανοιχτόχρωμα ατημέλητα μαλιά με μούσι ενώ περιφερόταν με γυαλιά, καπελάκι και έκανε συχνά ποδήλατο. Η εικόνα που μας έδινε ήταν ότι έμενε μόνος του, λένε οι κάτοικοι στην περιοχή.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται δραπέτης από τις 6 Ιανουαρίου του 2014, όταν και έπρεπε να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από άδεια που είχε πάρει για να πάει στη Θεσσαλονίκη να δει τους γονείς του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA