Εύβοια: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής - Καταιγίδες σήμερα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εύβοια: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής - Καταιγίδες σήμερα

Για σήμερα προβλέπονται βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ καταιγίδα θα εκδηλωθεί στην Αττική το μεσημέρι - Σφοδρή κακοκαιρία περιμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες. 

Για σήμερα Παρασκευή περιμένουμε πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στην κεντρική Ελλάδα καθώς και στην Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 9 μποφόρ. Οι άνεμοι σιγά σιγά θα γυρίσουν σε δυτικούς - βορειοδυτικούς και θα αρχίσουν να εξασθενούν. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα δυτικά, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 2 εως 14 βαθμούς, στα κεντρικά από 6 εως 17 βαθμούς και στα νότια ηπειρωτικά και τα νησιά από 13 εως 21 βαθμούς κελσίου. 

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής (08-02-2015) και μετά, με χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα ενώ οι οι βοριάδες θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στα πελάγη τα 8 με 9 μποφόρ.

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς θα κινηθεί ο καιρός τη Δευτέρα και την Τρίτη οπου τα χιόνια θα φτάσουν στην Αττική, στην Εύβοια, σε νησιά, ακόμη και στη Χαλκίδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Ο χιονιάς επιστρέφει δριμύτερος - Θα χιονίσει ξανά στην Χαλκίδα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA