Μαζική έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Μαζική έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου (ΦΩΤΟ)

Μαζική έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου
Μαζικά εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου που ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές - Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φετινή έξοδος αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη περσινή.

Ήδη από την Παρασκευή, οπότε και ξεκίνησε το πρώτο κύμα φυγής των εκδρομέων του Αυγούστου, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα, ενώ τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου έχουν κατακλυστεί από τους ταξιδιώτες που επέλεξαν νησιωτικούς προορισμούς για τις διακοπές τους.
Μαζική έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου
Μαζική έξοδος των πρώτων αδειούχων του ΑυγούστουΚυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στους δρόμους προς το λιμάνι του Πειραιά, καθώς σύμφωνα με το λιμενικό, ήταν προγραμματισμένα 27 δρομολόγια προς τα νησιά του Αιγαίου. Συνολικά 27.912 επιβάτες και 5.039 αυτοκίνητα, 613 φορτηγά και 897 δίκυκλα επιβιβάστηκαν στα πλοία της γραμμής την Παρασκευή, ενώ τα νούμερα για την κίνηση του Σαββάτου αναμένονται την Κυριακή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι, την αντίστοιχη ημερομηνία, απέπλευσαν προς νησιωτικούς προορισμούς 20 πλοία, μεταφέροντας 22.535 επιβάτες, 3.360 Ι.Χ., 560 φορτηγά και 689 δίκυκλα. Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση  τόσο στο λιμάνι της Ραφήνας, όσο και του Λαυρίου.

Όσον αφορά το οδικό δίκτυο, σύμφωνα με την τροχαία, αν και είναι σημαντικά αυξημένη η κίνηση τόσο προς την Πελοπόννησο όσο και προς τη Στερεά Ελλάδα, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα. Σημειώνεται ότι η τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA