Εύβοια: Ποιοι είναι οι δύο ιδιώτες που έδωσαν μίζες σε πολιτικούς και πήραν τα ΚΤΕΟ - Στον εισαγγελέα η υπόθεση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Ποιοι είναι οι δύο ιδιώτες που έδωσαν μίζες σε πολιτικούς και πήραν τα ΚΤΕΟ - Στον εισαγγελέα η υπόθεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Ποιοι είναι οι δύο ιδιώτες που έδωσαν μίζες σε πολιτικούς και πήραν τα ΚΤΕΟ - Στον εισαγγελέα η υπόθεση (ΒΙΝΤΕΟ)
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε επίσημα τον περασμένο Μάϊο στην επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της βουλής - Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος είχε καταγγείλει ότι στην Εύβοια έπεσαν μίζες σε πολιτικές οικογένειες του Νομού για να κλείσουν τα Κρατικά ΚΤΕΟ και να τα πάρουν δύο ιδιώτες...

Ο Νίκος Μίχος δεν είχε κατονομάσει τους δύο ιδιώτες και τα πολιτικά πρόσωπα, ωστόσο όπως είπε έχει στοιχεία για αυτά που λέει και αυτό που περιμένουν οι πολίτες είναι να αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες και φυσικά τα ονόματα των εμπλεκόμενων. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μίχος ανέφερε τα εξής: «Τα κρατικά ΚΤΕΟ έκλεισαν, για να λέμε την αλήθεια, για να τα πάρουν κάποιοι ιδιώτες με την βοήθεια πολιτικών. Έπεσαν πολλές μίζες. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το ΚΤΕΟ στην Εύβοια, έχει παιχτεί ένα μεγάλο παιχνίδι... 

Το Δημόσιο ΚΤΕΟ έκανε μια πολλή σοβαρή δουλειά, πολλή φοβερή δουλειά, αλλά για δύο ανθρώπους, έπεσαν μίζες στους εκάστοτε πολιτικούς, στις πολιτικές οικογένειες της Ευβοίας και έτσι έκλεισε και τα πήραν ιδιώτες και συγκεκριμένα έγινε για δύο ιδιώτες. 

Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, στην πορεία θα σας φέρω και στοιχεία...» τόνισε ο βουλευτής Εύβοιας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος στην συνέχεια μίλησε για τις εθνικές οδούς και τα διόδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Δύο ιδιώτες έδωσαν μίζες σε πολιτικούς και πήραν τα ΚΤΕΟ - Δήλωση βόμβα του Νίκου Μίχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA