Έξω Παναγίτσα: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Δήμο Χαλκιδέων για τον οδικό άξονα Χαλκιδας - Ν.Αρτακης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Έξω Παναγίτσα: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Δήμο Χαλκιδέων για τον οδικό άξονα Χαλκιδας - Ν.Αρτακης

Έξω Παναγίτσα: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τον Δήμο Χαλκιδέων για τον οδικό άξονα Χαλκιδας - Ν.Αρτακης
"Ο Δήμος Χαλκιδέων, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ έκανε διόρθωση πριν και μετά τον ΑΒ Βασιλόπουλο στη Λ.Αμμο, και σε ένα αδιέξοδο δρομάκι μήκους 80 μ πριν την εκκλησίαα των Ευβοέων, γιατι εκεί μένουν γνωστοί και επώνυμοι ( Ιατροί- Δικηγόροι). Κύριοι του Δ.Χαλκιδέων να σας θυμίσουμε πως σας εξελεξαν οι πολίτες του Καλλικρατικού Δ.Χαλκιδέων, και όχι ο ΑΒ ή του ....πουλιού το γάλα. Εκτός αν λογοδοτείτε μόνο σε αυτούς"

Δείτε την καταγγελία του Εκπολιστικού Συλλόγου Έξω Παναγίτσας:

"Για μια ακόμη φορά κάνουμε έκκληση στο Δήμο Χαλκιδέων και στις τεχνικές υπηρεσίες του,για την επαναφορά της σωστής διαγράμμισης του Οδικού άξονα Χαλκίδας-Ν.Αρτάκης. 

Ως γνωστόν απο τον Ιούλιο του 2013 ο Δήμος μας εγκλώβισε με μια διπλή διαχωριστική γραμμή από τα φανάρια της Λιανής Άμμου, εως την είσοδο, Αρτάκης, με 3-4 ανοίγματα τα οποία όμως δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των διερχόμενων οδηγών και πεζών. 

Μετά απο παρέμβαση του Συλλόγου μας και της Τροχαίας Χαλκίδας, το θέμα τέθηκε ξανά στην επιτροπή ποιότητας Ζωής, στο Δημ Συμβούλιο, και πάρθηκε απόφαση να υπάρχουν ανοίγματα στους κάθετους δρόμους, 1ον) για να μπορούν οι οδηγοί να στρίβουν αριστερά με ασφάλεια, και 2ον) να μειωθεί η ταχύτητα των διερχόμενων αυτοκινήτων, διότι η διπλή διαχωριστική γραμμή που έγινε ήταν αιτία να αυξηθεί η ταχύτητα των οχημάτων. 

Η θετική αυτά απόφαση του Δ.Σ Χαλκίδας, επικυρώθηκε από την Υπερ περιφέρεια Θεσσαλίας-Σ.Ελλάδας. Από τότε μάταια περιμένουμε να γίνει διόρθωση αυτής της διπλής γραμμής. 

Πρόσφατα με λύπη διαπιστώσαμε τα εξής:

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ έκανε διόρθωση πριν και μετά τον ΑΒ Βασιλόπουλο στη Λ.Αμμο, και σε ένα αδιέξοδο δρομάκι μήκους 80 μ πριν την εκκλησίαα των Ευβοέων, γιατι εκεί μένουν γνωστοί και επώνυμοι ( Ιατροί- Δικηγόροι). Κύριοι του Δ.Χαλκιδέων να σας θυμίσουμε πως σας εξελεξαν οι πολίτες του Καλλικρατικού Δ.Χαλκιδέων, και όχι ο ΑΒ ή του ....πουλιού το γάλα. Εκτός αν λογοδοτείτε μόνο σε αυτούς"

2. Καθαρισμός φρεατίων του ίδιου δρόμου Χαλκίδας Αρτάκης, τα οποία δεν καθαρίστηκαν ούτε πέρυσι, και από τα σκουπίδια έχει γίνει φραγή της σχάρας με αποτέλεσμα στις πρόσφατες βροχές, να μη μπορούν να δεχτούν τα όμβρια ύδατα. 

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι των υπηρεσιών, που εμπλέκονται με τα θέματα αυτά, να γνωρίζετε πως προέχει πάντα η ασφάλεια των Δημοτών σας. Είμαστε στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA