Ιστιαία: Παρίσταναν τους πελάτες και ξάφριζαν διάφορα προϊόντα - Τους πήραν στο κυνήγι οι υπάλληλοι του super market! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ιστιαία: Παρίσταναν τους πελάτες και ξάφριζαν διάφορα προϊόντα - Τους πήραν στο κυνήγι οι υπάλληλοι του super market!

Ιστιαία: Παρίσταναν τους πελάτες και ξάφριζαν διάφορα προϊόντα - Τους πήραν στο κυνήγι οι υπάλληλοι του super market!
Συνελήφθησαν, την Παρασκευή (04-09-2015) στην Ιστιαία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού. τρεις υπήκοοι Αλβανίας (50χρονος, 45χρονος & 38χρονη)  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής...

Ειδικότερα οι τρεις αλλοδαποί μετέβησαν σε super market και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας (1.200) ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους υπαλλήλους του καταστήματος και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων, το ανωτέρω όχημα εντοπίσθηκε άμεσα και ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Αιδηψού και οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ σημειώνεται ότι ο 50χρονος και η 38χρονη έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές, για παρόμοιες υποθέσεις σε περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA