Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο συμμαθητή του - θύμα bullying ο ανήλικος δράστης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο συμμαθητή του - θύμα bullying ο ανήλικος δράστης!

Σοκ στην Αχαΐα: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο συμμαθητή του - θύμα bullying ο ανήλικος δράστης!
Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία προσπαθώντας να διαλευκάνει τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι 15χρονου μαθητή με μια καραμπίνα με την οποία σκότωσε έναν 17χρονο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος δράστης είχε πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, αποφασίζοντας έτσι να δώσει τραγικό τέλος στον εφιάλτη που ζούσε καθημερινά.

Η δολοφονία με δράστη ανήλικο έχει προκαλέσει σοκ στην περιοχή της Αχαΐας και ο δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής (13-09-2015).

Οι δύο μαθητές, διαπληκτίστηκαν έντονα έξω από το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας.

Οργισμένος ο 15χρονος απομακρύνθηκε, πήγε στο σπίτι του απ' όπου πήρε την καραμπίνα του πατέρα του, ο οποίος κατά πληροφορίες απουσιάζει εκτός Ελλάδας. 

Επέστρεψε στο σχολείο και πυροβόλησε τον 17χρονο. Το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αλλά εξέπνευσε πριν προλάβουν οι γιατροί να του προσφέρουν βοήθεια.

Ο ανήλικος δράστης εξεταζόμενος από την αστυνομία φέρεται να ισχυρίζεται ότι το θύμα του τον πίεζε συνεχώς και του έκανε τη ζωή δύσκολη με πειράγματα. 

Ολα όμως, είναι υπό εξέταση αφού αναμένονται καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίες εκτιμάται ότι θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA