Χαλκίδα: Η «Λαϊκή Ενότητα» καταγγέλει τον Γιώργο Μπαντούνα για φίμωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: Η «Λαϊκή Ενότητα» καταγγέλει τον Γιώργο Μπαντούνα για φίμωση!

Χαλκίδα: Η «Λαϊκή Ενότητα» καταγγέλει τον Γιώργο Μπαντούνα για φίμωση!
Ανακοίνωση κατά του Γιώργου Μπαντούνα, εξέδωσε η «Λαϊκή Ενότητα» Εύβοιας Ο Αντιδήμαρχος "ξέχασε" να προσκαλέσει εκρόσωπο της ΛΑΕ στη Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων...

"Το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου 2015 κάποια μέλη της Λαϊκής Ενότητας Εύβοιας αλλά και το γραφείο τύπου αντιλήφθηκε όλος τυχαίως πως ο αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκίδας κος Μπαντούνας Γεώργιος είχε συγκαλέσει διακομματική επιτροπή δίχως προηγουμένως να έχει προσκληθεί εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας Εύβοιας ώστε σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των κομμάτων και με τον αντιδήμαρχο να διευθετηθούν θέματα όπως διαθέσιμοι χώροι για εκλογικά περίπτερα, διάθεση χώρου για προεκλογική ομιλία κλπ.

Αν το γεγονός αυτό απομονωνόταν ως ένα μεμονωμένο γεγονός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ανθρώπινο λάθος. Σε συνάρτηση όμως με τις αποφάσεις της υπηρεσιακής κυβέρνησης για την μη προεκλογική χρηματοδότηση της Λαϊκής Ενότητας και με την ένταξη αυτής στην τελευταία θέση από πλευράς τηλεοπτικού χρόνου φαίνεται ολοφάνερα ότι υπάρχει σκοπιμότητα φίμωσης της ΛΑ.Ε ώστε να μην ακουστεί η άλλη επιλογή μακριά από τα μνημόνια και την λιτότητα όπως ο λαός αποφάσισε την 5η Ιουλίου με το συνταρακτικό 61,3% ΟΧΙ ως αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Καλούμε τις τοπικές αρχές να δείξουν αμεροληψία στις διαδικασίες και τις ενέργειες τους όσον αφορά τους κομματικούς σχηματισμούς μέχρι τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. 

Η φίμωση ή ο αποκλεισμός ενός κομματικού σχηματισμού από τα δικαιώματά του στην εκλογική διαδικασία δεν συνιστά δημοκρατική συμπεριφορά."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA