Γ' Εθνική: Πήρε τον βαθμό ο ΑΟ Χαλκίς στη Χίο - Βαριά ήττα του Ηρακλή Ψαχνών στη Καλαμάτα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Γ' Εθνική: Πήρε τον βαθμό ο ΑΟ Χαλκίς στη Χίο - Βαριά ήττα του Ηρακλή Ψαχνών στη Καλαμάτα

Γ' Εθνική: Πήρε τον βαθμό ο  ΑΟ Χαλκίς στη Χίο - Βαριά ήττα του Ηρακλή Ψαχνών στη Καλαμάτα
Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική - Κανάρης Νενητών και Χαλκίδα έμειναν στο… άσφαιρο 0-0 - Η "Μαύρη Θύελλα" που δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αδύναμο Ηρακλή Ψαχνών, επικράτησε εύκολα με 3-0

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες Κανάρης Νενητών και Χαλκίδα έμειναν στο… άσφαιρο 0-0.
Γ' Εθνική: Πήρε τον βαθμό ο  ΑΟ Χαλκίς στη Χίο - Βαριά ήττα του Ηρακλή Ψαχνών στη Καλαμάτα
Παρότι οι δυο ομάδες προέρχονταν από νικηφόρα αποτελέσματα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Να σημειωθεί ότι στο 48′ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρια να ανοίξουν το σκορ με τον Τσατσαρή να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Κοτατή.

ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ: Κοτατής, Αγριμάκης, Γρίγος, Μελέκος, Γιοβανάκης, Πουλάκης, Βαϊντερλής (59′ Γεράι), Σεζένιας, Ντάμπος, Κωστάλας (82′ Κροτσίδας), Αλεξανδρόπουλος (84′ Μονιάρος)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μπαλασάκης, Αχείμναστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Τσουκαλάς (53′ Στασινόπουλος), Βαλκάνος (73′ Μαρίνος), Σπανός, Σταματάκος (90′ Κοροβέσης), Τσατσαρώνης.

Γ' Εθνική: Πήρε τον βαθμό ο  ΑΟ Χαλκίς στη Χίο - Βαριά ήττα του Ηρακλή Ψαχνών στη Καλαμάτα
Νίκη με καλή εμφάνιση συνδύασε χθες η "Μαύρη Θύελλα" που δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αδύναμο Ηρακλή Ψαχνών, επικράτησε εύκολα με 3-0 (Δούμουρας, Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος τα γκολ) και ισοβαθμεί με τον Παναρκαδικό στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι Μεσσήνιοι κέρδισαν το χειροκρότημα των 500 φιλάθλων τους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με τον κόσμο να ζητά στο φινάλε διπλό στο Λουτράκι την επόμενη εβδομάδα και παραμονή στην πρώτη θέση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Νινιός, Καλαγκάνης, Ιλιεφ, Δούμουρας, Γαλανόπουλος (86' Μπινιχάκης), Τορεζάνι, Λίπι (53' Αγγελόπουλος), Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κωνσταντινίδης (53' Παναγιωτόπουλος).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Κουμής, Σπήλιος, Δούλος, Ντέντια, Χασαπίδης, Γκούρλας (67' Πανάγου), Ντέντης, Σενάι, Μουτουσίδης (46' Κρίστι), Καρκασίνας, Αβόν. Διαιτητής είναι ο Γαβρίλης με βοηθούς τους Μπατζιόπουλος και Τσολακίδη, όλοι από την Αθήνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3ος όμιλος

Καλαμάτα-Ηρακλής Ψαχνών 3-0
Παναρκαδικός-Λεβάντε 2-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας-Λουτράκι 2-2
Κανάρης Νενήτων-Χαλκίδα 0-0
Βύζας-Παναργειακός 4-3
Αιολικός-Σπάρτη 0-1
Παμβουπρασιακός-Ερμιονίδα

Επόμενη 3η αγωνιστική ΚΥΡ. 11-10-2015, ΩΡΑ 4

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΛΕΒΑΝΤΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ -ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
ΣΠΑΡΤΗ-ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ -ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA