Η Ελένη Μιτζιφίρη «καρφώνει» τον Γιώργο Μπαντούνα για τις καθαρίστριες των σχολείων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η Ελένη Μιτζιφίρη «καρφώνει» τον Γιώργο Μπαντούνα για τις καθαρίστριες των σχολείων

Η Ελένη Μιτζιφίρη «καρφώνει» τον Γιώργο Μπαντούνα για τις καθαρίστριες των σχολείων
Δείτε τι αναφέρει η Ελένη Μιτζιφίρη...

"Μάταια αναζητούσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο οικονομικών να είναι ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στη συζήτηση για τις καθαρίστριες των σχολείων.

Τι έγινε κε Μπαντούνα? Τον Μάιο προσδιορίζατε ως υπεύθυνη για τη μη πληρωμή των καθαριστριών εμένα. Οκτώβριος τώρα, εγώ ανεξάρτητη και οι σχολικές καθαρίστριες απλήρωτες...Ποιος φταίει άραγε στην παρούσα στιγμή? Μήπως οι κύριοι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών? Οι οποίοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να παραστούν στη συνάντηση, άσχετα αν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των καθαριστριών φέρουν την υπογραφή τους?

Και τώρα τι? Ζητάτε άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, μόνιμους διορισμούς και καλύτερη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών.

Αλλάξτε τη δομή των ΝΠΔΔ και των δύο σχολικών επιτροπών, μπείτε στη διαδικασία της τακτικής επιχορήγησης από τον δήμο, αναφορικά σας λέω ότι τα άλλα δύο ΝΠΔΔ επιχορηγούνται μηνιαίως και τακτικώς με το ποσό των 90.000 ευρώ, εντάξτε τις σχολικές καθαρίστριες και τροχονόμους ως εργατικό δυναμικό των νομικών προσώπων και πληρώστε επί μηνιαίας βάσης.

Όταν τα χρήματα καταβάλλονται από το Ίδρυμα Νεότητας , μένουν στα ταμεία και χρησιμοποιούνται και αυτά.

Ή , δώστε έκτακτη επιχορήγηση στα παρόντα ΝΠΔΔ να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή και μετά πάλι στα ταμεία του Δήμου θα καταλήξουν άμα την καταβολή τους από το Ίδρυμα Νεότητας.

Κύριοι, η αλήθεια φαίνεται και η αδικία αποκαθίστατε με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό που μένει όμως είναι η κοροιδία, η αδιαφορία, η αναποτελεσματικότητα, η προχειρότητα, το κυνήγι των ψηφαλακίων έναντι ρουσφετολογικών ενεργειών για την ικανοποίηση μεμονομένων ατόμων.

Χαίρομαι που δεν με βάζετε στον κόπο να αποδεικνύω κάθε φορά την αναποτελεσματικότητα, την ανικανότητα και το πόσο κατώτεροι των περιστάσεων για θέματα που αφορούν την παιδεία είστε.

Τα καταφέρνετε μια χαρά και μόνοι σας.

Με.ινετε λοιπόν με την δημιουργία πάσης φύσεως πανηγύρεων και αφήστε τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν το μεγαλύτερο πληθυσμιακά ποσοστό του Δήμου, τον χώρο της εκπαίδευσης να νοσεί.

Άλλωστε, μάλλον για το δεύτερο συνθετικό στο ''πάσα νόσον και ''...φέρεται να είστε ποιο ικανοί, να ανταπεξέλθετε με κάθε επιτυχία τα περισσότερα από τα μέλη της συμπολίτευσης."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA