Το μήνυμα του Στάθη Πανταζή για την 28η Οκτωβρίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Το μήνυμα του Στάθη Πανταζή για την 28η Οκτωβρίου

Το μήνυμα του Στάθη Πανταζή για την 28η Οκτωβρίου
Μήνυμα αισιοδοξίας, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Πανταζής...
 

Το μήνυμα του γνωστού δικηγόρου έχει ως εξής:

"Πριν 75 χρόνια ο ελληνικός λαός είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Είπε όχι στο φασισμό και στο ναζισμό. Είπε όχι στο πισωγύρισμα της Ευρώπης που έφερναν οι ναζιστικές κτηνωδίες. Πολέμησε στα βουνά, στα χωριά και τις πόλεις, μέσα από τις γραμμές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, υπερασπίζοντας την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον πολιτισμό του. 

Ο Ελληνικός Λαός δεν φοβήθηκε. Δε λύγισε. Δεν νικήθηκε.
 
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 τιμήσαμε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν ενάντια στη βαρβαρότητα, δίνοντας ακόμα και τη ζωή τους. Τιμήσαμε τα εκατομμύρια νεκρούς που χάθηκαν στα πεδία των μαχών, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στις κακουχίες και στις κτηνωδίες του πιο βάρβαρου πολέμου.
 
Δεν ξεχνάμε όμως και τις αιτίες αυτού του πολέμου. Οι αιτίες αυτές δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν και σήμερα. Κρύβονται στο ρατσισμό, στον ολοκληρωτισμό, στη μισαλλοδοξία, στα οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα. 

Δεν ξεχνάμε τις πηγές της βαρβαρότητας που ακόμα και σήμερα επανέρχονται, δημιουργώντας εστίες πολέμου, προσφυγιά, οικονομική ασφυξία, κοινωνικά αδιέξοδα.
 
Ο ελληνικός λαός, παρόλες τις σημερινές δυσκολίες, παραμένει και σήμερα όρθιος. 

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αξίες του πολιτισμού του. Θα συνεχίσει να στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και δημοκρατίας στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Αυτή είναι η "μοίρα" του και η μεγαλοσύνη του."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA