Έντυσαν αστυνομικό τον Αποστόλου για να τον φυγαδεύσουν; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Έντυσαν αστυνομικό τον Αποστόλου για να τον φυγαδεύσουν;

Όμηρος για σχεδόν 13 ώρες στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας στην Κομοτηνή έμεινε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου...
 
Αργά το βράδυ της Τετάρτης (20-01-2016) η... πολιορκία λύθηκε και μια πληροφορία που "κυκλοφόρησε" προκαλεί τουλάχιστον αίσθηση.
 
Πρώτα άρχισε να "κυκλοφορεί" στο twitter και στη συνέχεια διαδόθηκε. Τι; Ότι πριν οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας στην Κομοτηνή λύσουν την... πολιορκία, επιχειρήθηκε να φυγαδευτεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και μάλιστα ντυμένος αστυνομικός!  

Την πληροφορία, όπως αναφέρει το alexpoli.gr, επιβεβαίωσαν κάποιοι από τους αγρότες που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην Κομοτηνή: επιχειρήθηκε να φυγαδευτεί ο κ. Αποστόλου και για να γίνει αυτό είχε φορέσει στολή αστυνομικού.

Όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους τον αναγνώρισαν και επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα ο υπουργός να επιστρέψει στο εσωτερικό του κτιρίου και να συνεχιστούν οι... διαπραγματεύσεις για να λυθεί η πολιορκία.

Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κωνσταντίνα Μαλισσάρη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αγροτών και τελικά μετά από διάλογο βρέθηκε η συμβιβαστική λύση και ο Βαγγέλης Αποστόλου έφυγε από την Κομοτηνή για Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Πηγή: alexpoli.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA