Ιστιαία: Αντιδήμαρχος στο εδώλιο για κλοπή δημοτικής περιουσίας - «Η Λίνα Ευσταθίου- Σπανού αποφάσισε να πληρώσει ο Δήμος την νομική υπεράσπιση του» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ιστιαία: Αντιδήμαρχος στο εδώλιο για κλοπή δημοτικής περιουσίας - «Η Λίνα Ευσταθίου- Σπανού αποφάσισε να πληρώσει ο Δήμος την νομική υπεράσπιση του»

Πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, κατηγορείται για κλοπή δημοτικής περιουσίας και δικάζεται αρχές Μαρτίου στην Χαλκίδα - Δείτε τι λέει η Ουρανία Παπανδρέου, η οποία καταγγέλει την δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου- Σπανού...

"Για μια ακόμη φορά μας εκπλήσσει "ευχάριστα" η Δήμαρχος Ιστιαίας– Αιδηψού!!!

Πρώην αντιδήμαρχος κατηγορείται για κλοπή δημοτικής περιουσίας και δικάζεται αρχές Μαρτίου στην Χαλκίδα. 

Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω βραδινές ώρες να αλιεύει ψάρια στην δημοτική ιχθυοκαλλιέργεια Ιστιαίας όπου τότε ήταν και πρόεδρος.

Η οικονομική επιτροπή στην οποία πρόεδρος είναι η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου- Σπανού αποφάσισε να πληρώσει ο Δήμος την νομική υπεράσπιση του , καθ΄ ότι η νυχτερινή κλοπή ψαριών περίπου συνιστά υπερωριακή απασχόληση και έτσι πρέπει να ανταμείβεται ο ζήλος του εργαζομένου! 

Δικηγόρος είναι εξάδελφος της Δημάρχου εξ’ Αθηνών ….!!

Μια μικρή ακόμη λεπτομέρεια, ο κατηγορούμενος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό της Δημάρχου. Συνέπεια και αλληλεγγύη αδέλφια αλλά … από την τσέπη σας!!"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA