Ουρανία Παπανδρέου σε Δήμαρχο Ιστιαίας: «Όλα από τις εφημερίδες και τα site θα τα μαθαίνουμε;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ουρανία Παπανδρέου σε Δήμαρχο Ιστιαίας: «Όλα από τις εφημερίδες και τα site θα τα μαθαίνουμε;»

Ουρανία Παπανδρέου σε Δήμαρχο Ιστιαίας: «Όλα από τις εφημερίδες και τα site θα τα μαθαίνουμε;»
Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ουρανία Παπανδρέου και την Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίνα Ευσταθίου- Σπανού...

Μετά την αποκάλυψη με τον Αντιδήμαρχο που δικάζεται αρχές Μαρτίου στην Χαλκίδα για κλοπή δημοτικής περιουσίας, η Ουρανία Παπανδρέου απέστειλε νέα ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Και ο δικηγόρος εξάδελφός ‘’εξ Αθηνών’’ επιβεβαιώνει ότι η απόφαση της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Ευσταθίου – Σπανού και της οικονομικής επιτροπής στην οποία είναι πρόεδρος στις 9/2/2016 είναι παράνομη….., όπου κατά το σκεπτικό τους η κλοπή ψαριών κατά τις νυχτερινές ώρες από τον ‘’κολλητό’’ τους και πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης δεν μπορεί να αποτελεί υπερωριακή εργασία και έτσι ο δήμος και οι δημότες δεν πρέπει για μια ακόμη φορά να πληρώσουν τα σπασμένα τους!!! Για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου τα έξοδα θα αναλαμβάνε ο Δήμος.

Για την παράνομη αυτή απόφαση , γιατί δεν συμβουλεύτηκε η Δήμαρχος έναν από τους πολυπληθείς έμμισθους νομικούς της συμβούλους , δεδομένης της γνωστής της συμπάθειας της προς την νομική επιστήμη?

Για την υποχρεωτική αυτή ανάκληση της γελοίας και παράνομης απόφασης γιατί δεν ενημερώθηκε το δημοτικό συμβούλιο?"


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA