Χουνέρι... στην παράταση! Η Άντερλεχτ έγινε ο "εφιάλτης" του Ολυμπιακού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Χουνέρι... στην παράταση! Η Άντερλεχτ έγινε ο "εφιάλτης" του Ολυμπιακού

Χουνέρι... στην παράταση! Η Άντερλεχτ έγινε ο "εφιάλτης" του ΟλυμπιακούΜε τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” δέχθηκαν δυο γκολ στην παράταση, ηττήθηκαν από την Άντερλεχτ με 1-2 και με το 1-0 του Βελγίου αποκλείστηκαν από τους “16” του Europa league. Μεγάλα τα διαιτητικά λάθη – “Δήμιος” ο Ατσεαμπόνγκ, που νίκησε 2 φορές τον Ρομπέρτο...
 
Μεγάλη πρόκριση μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” επί του Ολυμπιακού, με 1-2 στην παράταση (1-0 το ματς στο 90λεπτο), πήρε η Άντερλεχτ στη ρεβάνς των “32” του Europa League.

Οι Βέλγοι μετά το 1-0 στις Βρυξέλλες θα βρεθούν στην κλήρωση των “16” της διοργάνωσης, καθώς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ-πέναλτι του Φορτούνη (29΄) κατάφεραν στην παράταση να πετύχουν δύο γκολ με τον Ατσεαμπόνγκ (103΄, 111΄) και να “πετάξουν έξω” τους “ερυθρόλευκους”.

Παρά το “τρελό” τους ξεκίνημα τους, η προσπάθεια των Πειραιωτών δεν ήταν... ανάλογη στη συνέχεια κόντρα στους σοβαρότατους Βέλγους, που πήραν την πρόκριση στην παράταση με τα δυο γκολ του Ατσεαμπόνγκ. 

Σημαντικά τα διαιτητικά λάθη και για τις δυο ομάδες, με την Άντερλεχτ όμως να παίρνει δίκαιο το "εισιτήριο", αφού οι παίκτες του σίλβα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, μένοντας από δυνάμεις μετά το 60'.

Πληροφορίες: Newsit 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA