47χρονος τοξικομανής έσφαξε την μάνα του στον Ταύρο - Ο δράστης έχει μια ετεροθαλή αδερφή που διαμένει στην Εύβοια (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

47χρονος τοξικομανής έσφαξε την μάνα του στον Ταύρο - Ο δράστης έχει μια ετεροθαλή αδερφή που διαμένει στην Εύβοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στον Ταύρο, όπου ένας τοξικομανής έσφαξε με κουζινομάχαιρο την 84χρονη μητέρα του - Ο 47χρονος Γιάννης Κασίμης, ο οποίος έχει και μια ετεροθαλή αδερφή που διαμένει στην Εύβοια, είχε ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στη θεία του και της ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Ο 47χρονος τοξικομανής χτύπησε με κουζινομάχαιρο την μητέρα του στον θώρακα και στον λαιμό αφήνοντάς την νεκρή στο πάτωμα. Εν συνεχεία, με το μαχαίρι στα χέρια και γεμάτος αίματα, βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της θείας του.

Ρεπόρτερ του Star Channel ρώτησε για τον δολοφόνο και οι απαντήσεις που πήρε δείχνουν ότι υπήρχε παρελθόν στη συμπεριφορά του 47χρονου, ότι συχνά χτυπούσε τη μητέρα του και ότι η Αστυνομία πόλλες φορές τον είχε συλλάβει και ύστερα τον άφηνε ελεύθερο.

Στις απαντήσεις διαρρέει και το όνομα του μητροκτόνου, πρόκειται για τον Γιάννη Κασίμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA