Αλεύρωσαν Μπακογιάννη - Σπανό στο Σύνταγμα - Τι δήλωσε στις κάμερες ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αλεύρωσαν Μπακογιάννη - Σπανό στο Σύνταγμα - Τι δήλωσε στις κάμερες ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεύρωσαν Μπακογιάννη - Σπανό στο Σύνταγμα - Τι δήλωσε στις κάμερες ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Μία…διαφορετική επίθεση δέχτηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Φάνης Σπανός, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σύνταγμα! Και το πιο περίεργο από όλα είναι ότι τους… άρεσε!
 
Στην πλατεία Συντάγματος επικρατούσε πανζουρλισμός! Ο λόγος ήταν τα αλευρομουτζουρώματα. Πρόκειται για την 4ήμερη δράση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ονόματι «Μια Μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», στην οποία παρουσιάζεται ένα αποκριάτικο ταξίδι με γεύσεις, μουσική και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Στερεάς Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Εκεί βρέθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και φυσικά ο Αντιπεριφερειάχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός ο οποίος έκανε δηλώσεις στις κάμερες.1932373_1065141066885514_7570430802033632508_n.jpgΜάλιστα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δυο αλευρωμένες φωτογραφίες του τις οποίες συνοδεύει η εξής λεζάντα: «Το πάθαμε κι αυτό στα αλευρομουτζουρώματα… στην πλατεία Συντάγματος! Γεύση από Στερεά Ελλάδα στην καρδιά της Αθήνας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA