Αποκλεισμός της ΔΟΥ Χαλκίδας από Επαγγελματικούς Φορείς της Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αποκλεισμός της ΔΟΥ Χαλκίδας από Επαγγελματικούς Φορείς της Εύβοιας

Αποκλεισμός της ΔΟΥ Χαλκίδας από Επαγγελματικούς Φορείς της Εύβοιας
Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Εύβοιας...

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μαρτίου, με πρωτοβουλία του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Εύβοιας, κοινή σύσκεψη των Φορέων (Επιστημονικών και Επαγγελματικών ) της Εύβοιας σχετικά με τη δυνατότητα κοινών δράσεων ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός φυσικά από τους διοργανωτές, οι παρακάτω Φορείς ( σε παρένθεση οι εκπρόσωποί τους) :

Τεχνικό Επιμελητήριο Εύβοιας (Σιμιτζή Κ.), Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας (Γκάνης Λ. ), Ιατρικός Σύλλογος (Βράκας Κ.), Οδοντιατρικός Σύλλογος (Λεβέντης ), Φαρμακευτικός Σύλλογος (Καρλατήρας ), Σύλλογος Συμβολαιογράφων (Καραστάθη Ευτ.), Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών (Θαλάσσης Ηλ.), Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών (Ελευθεριάδης Ν), Σύλλογος Υδραυλικών (Τραμπάζαλης Δ. ) και Σύλλογος Κομμωτών (Χρόνη Σ. )

Μετά από αναλυτική ανταλλαγή θέσεων, απόψεων και προτάσεων αποφασίστηκε η κοινή δράση και η μαζική συμμετοχή των μελών όλων των φορέων στις κινητοποιήσεις για το επικείμενο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνουν τα εξής:

1. Αποκλεισμός της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, με την έναρξη της εφαρμογής του TAXIS για τις εφετινές Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος,

2. Να γίνουν κυλιόμενες εβδομαδιαίες αποχές από την υποβολή των Φορολογικών Δηλώσεων από τους λογιστές.

3. Συμμετοχή στις προγραμματισμένες 48ωρες κινητοποιήσεις των Φορέων με την κατάθεση του Νομοσχεδίου.

Αποφασίστηκε επίσης, μετά από πρόταση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάμπρου Γκάνη να πραγματοποιηθεί Συναυλία Διαμαρτυρίας. Το Συντονιστικό Όργανο των Φορέων θα αναλάβει την οργάνωση της δράσης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA