Βρυξέλλες: Σοκ και δέος από τα χτυπήματα στην καρδιά της Ευρώπης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βρυξέλλες: Σοκ και δέος από τα χτυπήματα στην καρδιά της Ευρώπης

Τουλάχιστον 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες στο αεροδρομιο Ζάβεντεμ σύμφωνα με την κυβέρνηση - Υπάρχουν πληροφορίες για 10 νεκρούς στο Μετρό των Βρυξελλών - Τρία γιλέκα με εκρηκτικά βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών - Οι δυο εκρήξεις σημειώνονται λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του ένατου δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, από τις βελγικές αρχές.

Οι εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες, στο διεθνές αεροδρόμιο και σε σταθμό του μετρό προκάλεσαν τουλάχιστον 21 θανάτους, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό που δόθηκε λίγο πριν από τις 11.00 τοπική ώρα (12.00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη βελγική πρωτεύουσα προς το Γαλλικό Πρακτορείο.
 
Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Τρίτης (22-03-2016) στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Ζάβεντεμ, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκαν δυο εκρήξεις και υπάρχουν θύματα, άγνωστο ακόμα αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες. Το αεροδρόμιο αφού εκκενώθηκε, έκλεισε. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν δίπλα στο γκισέ της American Airlines και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τραυματίες στην αίθουσα αναχωρήσεων. Από τις εκρήξεις έχει "πέσει" η είσοδος του αεροδρομίου.
Τσακισμένα κορμιά, άνθρωποι αιμόφυρτοι... Οι εικόνες, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο προκαλούν σοκ. Η διπλή, όπως όλα δείχνουν έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, έχει προκαλέσει, πολλά, ίσως δεκάδες θύματα.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA