Στερεά Ελλάδα: Ποιον υπολογιστή ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στερεά Ελλάδα: Ποιον υπολογιστή ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Έρευνα σε βάθος για το οικονομικό μπάχαλο στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας διέταξε ο Εισαγγελέας...

Με κατεπείγουσα παραγγελία ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νικήτας Θεολογίτης ζήτησε να ερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση που αφορά τα όσα έχουν γίνει στην ΠΕΛ τα προηγούμενα χρόνια.

Ως γνωστόν η νέα διοίκηση δεν μπόρεσε να βρει τα αρχεία με τα οικονομικά στοιχεία, που αφορούσαν τις προηγούμενες περιόδους, όπως δεν βρήκε και έναν υποτυπώδη προϋπολογισμό για την φετινή περίοδο. Το μόνο που βρήκε είναι άδειο ταμείο και πολλά χρέη, που κάνεις ακόμη δεν είναι σε θέση να πει πόσα ακριβώς είναι.

Ο υπολογιστής με τα "σβησμένα" αρχεία κατασχέθηκε από την Ασφάλεια Λαμίας, μετά από εντολή του Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την ίδια ώρα που οι Αρχές ερευνούν τα όσα έγιναν στο παρελθόν, η νέα Διοίκηση σε συνεργασία με τους Φορείς, προσπαθεί να σώσει την παρτίδα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να γίνει η φετινή 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από τη συνάντηση, που έγινε στην Αθήνα με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου Αντώνη Παπαδεράκη, πραγματοποιήθηκε προχθές και κοινή συνάντηση φορέων στη Λαμία με αντικείμενο τις εξελίξεις στην ΠΕΛ .

Την συνάντηση προκάλεσε ο νέος πρόεδρος της ΠΕΛ Γιώργος Λάμπρου και συμμετείχαν ο Δήμος, η Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Αυτό που προέκυψε από αυτή τη συνάντηση είναι ότι ο στόχος είναι ένας και ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να γίνει η φετινή Έκθεση. Τα εμπόδια όμως είναι πολλά και μερικά φαντάζουν ανυπέρβλητα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA