Συλλήψεις οδηγών ταξί για πειραγμένα ταξίμετρα και τραμειακές μηχανές | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Συλλήψεις οδηγών ταξί για πειραγμένα ταξίμετρα και τραμειακές μηχανές

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο συνελήφθησαν τρεις οδηγοί ταξί καθώς εξαπατούσαν τους πελάτες τους «βάζοντας χέρι» στις ταμειακές μηχανές και στα ταξίμετρα...

Στα οχήματα των δύο οδηγών εντοπίσθηκαν ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδίωση on - off και συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης) πρόκλησης παρεμβολών αντίστοιχα στην ταμειακή μηχανή και στο ταξίμετρο, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την μη έκδοση αποδείξεων και τη διαφυγή καταβολής των αναλογούντων φόρων. Ο ένας πιάστηκε... επ’ αυτοφώρω να εισπράττει υπερβολικό κόμιστρο, διπλάσιο της κανονικής χρέωσης.

Ο οδηγός του τρίτου οχήματος, προέβαινε κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση σε εξαπάτηση των επιβατών, έχοντας αποκρύψει με μαύρο χρώμα την θέση ένδειξης της διπλής-μονής ταρίφας επί της οθόνης του ταξιμέτρου, με αποτέλεσμα να εισπράττει υπερβολικό κόμιστρο.

Και αυτός πιάστηκε...επ’ αυτοφώρω να εξαπατά πελάτη, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίσθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο τέσσερις αποδείξεις με χρέωση διπλής ταρίφας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Υπουργείο Οικονομικών και οικίες Π.Ε.) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA