Χαλκίδα: Τα 37 χασισόδεντρα «έδωσαν» δυόμισι κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Χαλκίδα: Τα 37 χασισόδεντρα «έδωσαν» δυόμισι κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Οι αρχές παρακολουθούσαν το σπίτι του 50χρονου καλλιεργητή, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά...

Σε κλοιό αστυνομικών της Ασφαλείας Θηβών που περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να επέμβουν, βρισκόταν το σπίτι ενός 50χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισοφυτεία και διακινούσε την παραγωγή της.

Μόλις οι αστυνομικοί είδαν να βγαίνει ένας 51χρονος, τον σταμάτησαν, του έκαναν έλεγχο και τον συνέλαβαν καθώς βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίου που είχε προμηθευτεί από τον ύποπτο. Αμέσως μετά, έπιασαν τον 50χρονο τη στιγμή που και αυτός έβγαινε από το σπίτι.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον περίβολο του σπιτιού, βρέθηκαν γλάστρες στις οποίες ο δράστης καλλιεργούσε 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,50 εκατοστών! Το φυτώριο είχε μεγάλη παραγωγή, καθώς στο σπίτι του 50χρονου κατασχέθηκαν 17 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 426,8 γραμμαρίων, νάιλον σακούλες για την συσκευασία των ναρκωτικών, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα χασίς, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 780 ευρώ.

Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που άσκησε σε βάρος του 50χρονου δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί βεγγαλικών, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν ακόμη 13 κροτίδες και ένα σπρέι πιπεριού.

Ο 51χρονος «πελάτης» του, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA