Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Την Κυριακή 8 Μάη τιμάει την Εργατική Πρωτομαγιά | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Την Κυριακή 8 Μάη τιμάει την Εργατική Πρωτομαγιά

Συγκέντρωση με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 8 Μαΐου στις 10:00 το πρωί το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας...

Δείτε την ανακοίνωση:

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι απεργία.

Τιμούμε και δοξάζουμε τους ήρωες της εργατικής τάξης.

Οι αγώνες μας έχουν ως παρακαταθήκη την ΜΑΗ του 1886, που συμβολίζει την αγωνιστικότητα, την ενότητα και την συνεχή διεκδίκηση για εργασία , ανθρώπινες συνθήκες, κοινωνική ασφάλιση, κοινωνική δικαιοσύνη, εργασιακή ευημερία υπέρ του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Όπως όλοι οι χριστιανοί παρευρέθηκαν στη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και της Ανάστασης του Θεανθρώπου, έτσι και όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να παραβρεθούν και να τιμήσουν την εργατική Πρωτομαγιά.

Πέρα από τον καθορισμό της αργίας για μια εθιμοτυπική εορτή που γινόταν και έγινε και φέτος, ας θυμηθούμε ότι είναι απεργία της Εργατικής Τάξης όλου του κόσμου.

Απεργούμε την Κυριακή 8 Μαΐου, αντιστεκόμενοι στις πολιτικές των μνημονίων, την κατάργηση Κυριακάτικης Αργίας, των βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων της φτώχειας και ανέχειας.

Διεκδικούμε ένα καλύτερο, δικαιότερο εργασιακό, οικονομικό, ασφαλιστικό και κοινωνικό μέλλον, για όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους μας και εν γένει όλης της κοινωνίας και της χώρας μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA