Εύβοια: Ο Παναγιώτης Τζαφέρος νέος Διοικητής των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Κύμης και Καρύστου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εύβοια: Ο Παναγιώτης Τζαφέρος νέος Διοικητής των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Κύμης και Καρύστου

Άλλοι 14 διοικητές επιλέχθηκαν να αναλάβουν επικεφαλής σε ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας...

Στα τρία νοσοκομεία της Εύβοιας (ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ ) αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Τζαφέρος, πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι σύμβουλος για την Ανάπτυξη Εργασιών των Επιχειρήσεων (TOYOTA) και έχει διατελέσει διευθυντής καταστήματος της Τράπεζα Πειραιώς και της Εγνατίας Τράπεζας.

Σημειώνεται ότι ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλκιδέων με τον συνδυασμό "Ρεύμα Ανατροπής", του Νίκου Λεβέντη. 

Στη Βοιωτία, η οδοντίατρος Ευμορφία Βάλλα αναλαμβάνει Διοικήτρια στα διασυνδεόμενα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας. Έχει εργαστεί  ως Διευθύντρια της  Οδοντιατρικής Ε.Σ.Υ., Π.Ε.Δ.Υ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ως υπεύθυνη Διαχείρισης Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Κ.Υ. Μήλου και του Δικτύου και Εξοπλισμού Τηλεϊατρικής. Συμμετείχε σε αποστολές των εθελοντών «ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Παν/κού ΓΝ Ηρακλείου» και είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Μήλου-Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA