Μεγάλες στιγμές: Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανέβηκε στην Α1 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Μεγάλες στιγμές: Ο Ηρακλής Χαλκίδας ανέβηκε στην Α1

Μεγάλες στιγμές για τον Ηρακλή Χαλκίδας αφού εξασφάλισε την άνοδο του στην Volleyleague μέσα από τα μπαράζ του Βόλου...

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έγινε η δεύτερη ομάδα που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 Ανδρών καθώς επικράτησε 3-0 της Νίκης Αιγινίου στο δεύτερο αγώνα για τα μπαράζ.

Αν και νεοσύστατο σωματείο στην Α2, κατάφερε με την πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία να ανέβει στην Α1 διανύοντας μια χρονιά με πολλές συγκινήσεις. Η ομάδα του Γκολίτση έφτασε στα μπαράζ των δευτεραθλητών με 3 ήττες εκεί κέρδισε τα 2 παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει για να μπει στα μπαράζ των πρωταθλητών και κάνοντας το 2 στα 2 να πάρει το δεύτερο εισιτήριο μετά την Κύζικο, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τον ήθελαν μαζί με την ομάδα της Νέας Περάμου να ανεβαίνει στην Α1.

Ο αγώνας δεν ήταν εύκολος στην αρχή για τον Ηρακλή που συνάντησε μεγάλη αντίσταση από τη Νίκη στα 2 πρώτα σετ για να φτάσει τελικά σε ένα τρίτο σετ στο οποίο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.

Στο πρώτο σετ έγινε μάχη με τη Νίκη να προσπαθεί συνεχώς να κρατήσει τη διαφορά που πήρε στην αρχή αλλά με τον Ηρακλή να την ανατρέπει τελικά στο 11-11, ακολούθησε μάχη με τον Ηρακλή να περνά μπροστά 15-17 αλλά και τη Νίκη να ισοφαρίζει και να περνά με τη σειρά της 20-19 για να ακολουθήσει ένα συναρπαστικό τελείωμα με τον Γκόρτσανιουκ να αποτελεί το κύριο επιθετικό όπλο του Ηρακλή και να του δίνει το σετ 23-25.

Στο δεύτερο σετ ακολούθησε ακόμα μια μάχη με μεγάλες ανατροπές καθώς η Νίκη με τον Βουλκίδη στο σερβίς να προκαλεί τεράστια προβλήματα στην υποδοχή του Ηρακλή ανέτρεψε το εις βάρος της 6-9 και πέρασε μπροστά 14-10 για να πάρει αυτή τη φορά τον Ηρακλή στις πλάτες του ο Γκόρτσανιουκ περνώντας με τη σειρά του στο σερβίς κι από 14-10 να γίνεται το 14-16! Η Νίκη άρχισε να κάνει λάθη και να χάνει δυνάμεις με αποτέλεσμα να πάρει το σετ ο Ηρακλής 20-25.

Στο τελευταίο σετ ο Ηρακλής έφυγε μπροστά από την αρχή, έδειξε την ποιότητά σου σαν ομάδα και ο τελευταίος πόντος του Αλεξάκη για το 25-12 έδωσε το εισιτήριο στην Α1.

ΤΑ ΣΕΤ: 23-25, 20-25, 12-25

Νίκη Αιγινίου (Στράτζαλης): Αναστασιάδης, Γεωργόπουλος, Λαμπρινός, Κνάπεκ (λ), Βουλκίδης, Παπαλεξίου, Γκορίδης / Κιοσσές, Ντουντούδης

Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Κολτσιάκης, Αδαμόπουλος, Φίνος, Γκόρτσανιουκ, Κοντοστάθης (λ), Γεωργόπουλος, Αντιφάκος / Φωτιάδης, Μάγγος, Αλεξάκης, Χασάνδρας
Ρεπορτάζ: Κώστας Καρκαλής

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA