Αποκάλυψη Παπίγγη για την Αγγελή Γοβιού: «Η υπόθεση με τις παράνομες νησίδες που τοποθέτησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αποκάλυψη Παπίγγη για την Αγγελή Γοβιού: «Η υπόθεση με τις παράνομες νησίδες που τοποθέτησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης»

Αποκάλυψη Παπίγγη για Αγγελή Γοβιού: «Η υπόθεση με τις παράνομες νησίδες που τοποθέτησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης»
Ο αρχιτέκτονας Νίκος Παπίγγης αποκάλυψε στο EviaZoom.gr πως η υπόθεση με τις παράνομες νησίδες που τοποθετήθηκαν στην Αγγελή Γοβιού, θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά τη λήξη της απεργίας των δικηγόρων...

Δείτε τι έγραψε ο Νίκος Παπίγγης στη σελίδα του EviaZoom.gr στο facebook:

"Tωρα ειδικα η οδος Αγγελη Γοβιου θα ειναι συνεχως "Φρακαρισμενη" για ετσι ηθελαν καποιοι Ανεγκεφαλοι στον δρομο "της μπουκαλας" να τοποθετησουν τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ "νησιδες".... Mετα την ληξη της απεργιας των δικηγορων η υποθεση θα παρει τον δρομο της Δικαιοσυνης και τοτε σας διαβεβαιω οτι θα εκπλαγειτε.....!!!!!"

Ο Νίκος Παπίγγης απάντησε και σε σχόλιο αναγνώστριας του EviaZoom.gr, η οποία συμφώνησε μαζί του λέγοντας: ...την κατέστρεψαν την πόλη μας ότι υπήρχε σε δρόμο τα έκλεισαν ολα κ τα πάρκα που υποτίθεται φτιάχνουν ειναι εκτρώματα..."

Ο γνωστός αρχιτέκτονας τόνισε: "αντικειμενικα κρινοντας κ. Τσ.... εχετε απολυτως δικιο.....ετσι ακριβως ειναι.....και το γελοιο ειναι οτι εχουν το θρασος να κυκλοφορουν κατι "φυλαδες" εσχρες για τα "εργα που εχουν κανει......τα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ των ΝΟΝΩΝ που καταδυναστευουν την Χαλκιδα.....την τεως ωραιοτερη πολη της Ελλαδας......και τωρα ντρεπομαστε για την καταστροφη και την Εξαθλιωση της."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ)  

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)


Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Παπίγγης προς Καράβα: «Είστε πράγματι του νηπιαγωγείου εφόσον προκαλείτε!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA