Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός «σφράγισε» τέσσερα συνεργεία αυτοκινήτων (Δείτε τα έγγραφα) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός «σφράγισε» τέσσερα συνεργεία αυτοκινήτων (Δείτε τα έγγραφα)

Εύβοια: Ο Φάνης Σπανός «σφράγισε» τέσσερα συνεργεία αυτοκινήτων (Δείτε τα έγγραφα)
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανού, κλιμάκιο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών προχώρησε πριν λίγες μέρες στην σφράγιση τεσσάρων συνεργείων αυτοκινήτων, καθώς λειτουργούσαν χωρίς την άδεια λειτουργίας την οποία προβλέπουν οι ισχύουσες διατάξεις...
 

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο προχώρησε σε: 

φράγιση του συνεργείου επισκευής και συντήρησης οχηµάτων που βρίσκεται στην διασταύρωση παραλίας Αγ. Άννας του ∆ήµου Μαντουδίου-Λίµνης-Αγ.Άννας µε την επωνυµία Γιαννακαινας Γεώργιος του Νικολάου.

-Σφράγιση του συνεργείου επισκευής και συντήρησης οχηµάτων (φανοποιείου—βαφείου) που βρίσκεται στο Ωρολόγιο του ∆ήµου Κύµης-Αλιβερίου µε την επωνυµία Καραµάνος Κωνσταντίνος.

-Σφράγιση του συνεργείου επισκευής και συντήρησης οχηµάτων που βρίσκεται στο Προκόπι του ∆ήµου Μαντουδίου –Λίµνης-Αγ. Άννας µε την επωνυµία Τσαβουσελης ∆ηµήτριος του Κωνσταντίνου.

-Σφράγιση του συνεργείου επισκευής και συντήρησης οχηµάτων (φανοποιείου—βαφείου) που βρίσκεται στο Μαντούδι του ∆ήµου Μαντουδίου –Λίµνης-Αγ. Άννας µε την επωνυµία Γκαβέλας Επαµεινώνδας του Ιωάννη.

Η σφράγιση των παραπάνω εγκαταστάσεων θα γίνει εντός προθεσµίας είκοσι (20) ηµερών από την ανάρτηση στο διαδίκτυο ή από την κοινοποίηση των παρόντων.

Οι έλεγχοι της Π.Ε. Εύβοιας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA