«Καρφιά» από Μαρκόπουλο για την προηγούμενη διοίκηση της ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Ο Πέτρος Ποδάρας έχει την ευθύνη να μετατρέψει την κλίκα σε οργάνωση» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

«Καρφιά» από Μαρκόπουλο για την προηγούμενη διοίκηση της ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Ο Πέτρος Ποδάρας έχει την ευθύνη να μετατρέψει την κλίκα σε οργάνωση»

«Καρφιά» από Μαρκόπουλο για την προγούμενη διοίκηση της ΝΟΔΕ Εύβοιας: «Ο Πέτρος Ποδάρας έχει την ευθύνη να μετατρέψει την κλίκα σε οργάνωση»
«Εσωκομματικά καρφιά» Μαρκοπουλου για την προηγουμενη διοίκηση της ΝΟΔΕ Εύβοιας και πλήρη εμπιστοσύνη στον νέο πρόεδρο Πέτρο Ποδάρα...

Ο πρώην υπουργός, Κώστας Μαρκόπουλος είπε τα εξής κατά την τοποθέτηση του στην ΝΟΣ:

""Πολύ σωστά είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης οτι στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να γίνουμε απο μαγαζί, οργάνωση με αρχή και τέλος. 

Για να δούμε εμείς εδώ στην Εύβοια τι είμασταν? Λειτουργούσαμε συλλογικά η μονοσήμαντα? Ασφαλώς εδώ υπήρχε κλίκα που έκανε τα δικά της... Μην νομίζετε οτι ξέχασα το email των εκλογών. Δεν το ξέχασα βέβαια. Αλλα δεν το σηκώνω ψηλά σήμερα τουλάχιστον για να μην χαλάσω την ατμόσφαιρα. Απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης μου ο Πέτρος Ποδάρας. Έχει την ευθύνη να μετατρέψει την κλίκα σε οργάνωση. Με συλλογικότητα. Με ίσες αποστάσεις. Και εμείς και εγώ προσωπικά ειμαι παρών με όλες τις δυνάμεις μου. Κακά τα ψέμματα η Εύβοια εχει την μοναδικότητα να έχει 7 δημάρχους απο τους 8 της Εύβοιας να ανήκουν πολιτικά στο φθαρμένο Πασοκ που παίζει τριτεύοντα ρόλο στα πολιτικά ζητήματα της χώρας. Τυχαίο αυτό? Δεν νομίζω βέβαια. Υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο. Μην ξεχνάμε τι έγινε στις δημοτικές στην Χαλκίδα. Πως στήθηκε το παιχνίδι.. Ευτυχώς πήραμε την Περιφέρεια και έχουμε λόγο να χαιρόμαστε και να χαμογελάμε.
 
Η οργάνωση είναι το Α και το Ω για μια νέα αρχή.. Ιστορικά όποτε η ΝΔ είχε οργάνωση έπαιρνε μεγάλες νίκες. Πότε έγινε αυτό? Έγινε και το 89 απο τον Κων/νο Μητσοτάκη και το 2004 από τον Κων/νο Καραμανλή. Και πήραμε μεγάλες αυτοδυναμίες

2. Ιδεολογικο στιγμα ΝΔ - ΝΔ λαικο κομμα
 
" Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ξανασυμφιλιωθεί με τις κοινωνικές ομάδες που έχασε γιατι αδίκησε. Η ΝΔ πρέπει να ξαναγίνει λαικό κόμμα να απευθυνθεί σε όλο το λαό. Σε λίγο θα ακούνε αριστερά και θα τρέχουν να φύγουν μακρυά. Πρέπει όμως να τους ξανακερδίσουμε. Πχ οι Δημ υπάλληλοι πιστεύουν οτι η ΝΔ θα τους απολύσει και κρατούν απόσταση. Είναι άδικο και για αυτούς και για την Νέα Δημοκρατία. Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε με λόγια σταράτα τι και πως θα το κάνουμε. Οι ικανοί και έντιμοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Άλλο παράδειγμα. Οι άνθρωποι της εργασίας επίσης δεν αισθάνονται την ΝΔ κοντά τους. Τον Οκτώβριο θα δώσουμε κι εμεις εξετάσεις με την θέση που θα πάρουμε στα εργασιακά. Δεν μπορεί η Ελλάδα να γίνει τριτοκοσμική χώρα στην εργασάα. Την δεκαετία του 60 οι εργάτες σττην οικοδομή ψήφιζαν ΕΡΕ και δεξιά γιατί ο Καραμανλής τότε τους υποσχέθηκε δουλειά και αξιοπρέπεια. Σ αυτή τη κατάσταση πάμε και τώρα. Θέλουμε την ΝΔ ενα λαικό κόμμα.."

3. Για τη διευρυνση της ΝΔ. Οχι σε αποτυχημενες μεταγραφες
 
"Πρέπει πράγματι να αυξήσουμε την κοινωνική επιρροή μας. Συμφωνώ με την διεύρυνση της ΝΔ. Ακοώω και προτάσεις με ονόματα πολιτικών 'αλλων κομμάτων που δεν είναι στην βουλή. Καταθέτω την άποψη μου... Δεν έχουμε ανάγκη αποτυχημένους και μη εκλεγμένους, φθαρμένους. Δεν αγκαλιάζεται ετσι η κοινωνία με αυτούς που έστειλε σπίτι τους. Τα ψηφοδέλτια μας θέλουν πετυχημένους στη ζωή οχι αποτυχημένους στην πολιτική. Θέλουν νέους ανθρώπους και ικανούς και μορφωμένους. Έτσι η ΝΔ θα ξαναγίνει η προτίμηση του λαού. Έτσι ο λαός θα μας αναθέσει και πάλι την ανασύσταση του κράτους και την ανασυγκρότηση της οικονομίας".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA