ΣΥΡΙΖΑ: «Πλιατσικολόγος ο Διευθυντής της ΔΕΗ Αλιβερίου» - Δείτε την ανακοίνωση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

ΣΥΡΙΖΑ: «Πλιατσικολόγος ο Διευθυντής της ΔΕΗ Αλιβερίου» - Δείτε την ανακοίνωση!

ΣΥΡΙΖΑ: «Πλιατσικολόγος ο Διευθυντής της ΔΕΗ Αλιβερίου» - Δείτε την ανακοίνωση!
Η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Κύμης - Αλιβερίου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Διευθυντή της ΔΕΗ Αλιβερίου, με αφορμή το εξώδικο που εστάλη προς το Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου ώστε να εκτελεστεί η κατεδάφιση ή απομάκρυνση των πλωτών εξεδρών από την παραλία της Ανθούπολης..

Δείτε την ανακοίνωση:

« Ο εν λόγω κύριος Διευθυντής, εν είδη όχι μόνο διευθυντού της Κτηματικής Υπηρεσίας και του Υπουργείου Οικονομικών, αλλά και στρατηγού του Λιμενικού Σώματος, αποφαίνεται ότι οι πλωτές εξέδρες που εδώ και πέντε χρόνια χρησιμοποιούν εκατοντάδες παιδιά να προπονούνται και να αθλούνται «παραμένουν σήμερα κατασκευές αυθαίρετες και παράνομες», ζηλεύοντας δε την δόξα νομικών επιλέγει να κάνει διδακτορικό επί της σχετικής νομοθεσίας.

Ο εν λόγω κύριος Διευθυντής εν είδη υγιεινολόγου και προστάτη της Δημόσιας Υγείας, τρίτων όμως και όχι μερικών εκ των ελαχίστων οικιστών της στην εν λόγω περιοχή , επικαλείται απόφαση του Νομάρχη από το 1988 – τότε που το εργοστάσιο δούλευε και απαγορευόταν η κολύμβηση στα 100 μ από τις εκβολές των βιομηχανικών αποβλήτων- απειλώντας αυτή τη φορά ως δικαστής: «επιφέρει στους παραβάτες σοβαρές κυρώσεις τόσο διοικητικές (υψηλά πρόστιμα) όσο και ποινικές».

Ο εν λόγω κύριος Διευθυντής εν είδη πλιατσικολόγου διεκδικεί ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί θαλάσσης , αιγιαλού και παραλίας, διαμορφώνοντας ουσιαστικά και νέο συνταγματικό πλαίσιο.

Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα που θέλει απάντηση είναι αν ο εν λόγω κύριος Διευθυντής είχε την έγκριση για την πράξη του αυτή της κεντρικής Διοίκησης της ΔΕΗ;

Και κυρίως, τι έχει αλλάξει, πέρα από το ότι το εργοστάσιο έχει παύσει να λειτουργεί, που πέντε χρόνια τώρα κανείς άλλος Διευθυντής δεν προέβη σε μια τέτοια ενέργεια; 

Μήπως ο κ. Διευθυντής , εξυπηρετεί άλλου είδους συμφέροντα ευθέως πολιτικά υπονόμευσης της Κυβέρνησης σε μια περίοδο που το παλιό πολιτικό σύστημα ψυχορραγώντας δίνει τις τελευταίες του μάχες χαρακωμάτων;»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA