Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αλιβέρι - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στο Αλιβέρι - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες!

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά από χθες το EviaZoom.gr (δείτε ΕΔΩ) το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 19:45 το απόγευμα της Τρίτης (06-09-2016) στο 44ο χλμ Χαλκίδας - Λεπούρων, στο Αλιβέρι...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος κάτοικος Μονοδρίου και κατευθυνόταν προς Αμάρυνθο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ένας 36χρονος άνδρας μαζί με την 35χρονη σύζυγο του (συνοδηγός), αλλά και το 10χρονο κοριτσάκι τους, το οποίο καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Από την σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο 61χρονος οδηγός ο οποίος εγκλωβίστηκε στο όχημα, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες του δεύτερου ΙΧ, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαιου διερευνώνται από το ΑΤ Αλιβερίου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη (07-09-2016):

Χθες (06-09-2016) το βράδυ περίπου στις 19:45΄, στην 44η χ/θ της εθνικής οδού Χαλκίδας – Λεπούρων (ευρύτερη περιοχή Αλιβερίου Ευβοίας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 61χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο αλλοδαπές, εκ των οποίων η μία ανήλικη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 61χρονος ημεδαπός, σοβαρά οι δύο αλλοδαπές και ελαφρά ο 35χρονος αλλοδαπός.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA