Απάντηση-επίθεση του Χρήστου Παγώνη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή και αίσχος» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Απάντηση-επίθεση του Χρήστου Παγώνη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή και αίσχος»

Απάντηση-επίθεση του Χρήστου Παγώνη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή και αίσχος»
Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ: ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή Χαλκίδας και η τοπική κοινωνία σχεδόν στο σύνολο της, έχουν αποδείξει την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες της πρόσφατης ανθρωπιστικής κρίσης.

Ως εκ τούτου κανείς δεν έχει το δικαίωμα της αποκλειστικότητας στην αλληλεγγύη απέναντι στους πρόσφυγες και φυσικά η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να ζητήσουν διαπιστευτήρια από τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δείχνουν απύθμενο θράσος, αλλά και μίσος εναντίον κάθε πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής.

Στη συγκέντρωση των γονέων στην Αυλίδα, αναπτύχθηκαν οι προβληματισμοί τους για το θέμα της χρησιμοποίησης των δύο σχολείων για τα προσφυγόπουλα και κατατέθηκαν προτάσεις έξω από κάθε ρατσιστική αντίληψη.

Προφανώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκαν επειδή οι θέσεις των γονέων δεν ταυτίζονται με τις δικές τους και θεώρησαν ότι μπορούν να συκοφαντήσουν την Δημοτική Αρχή ως Ρατσιστική.

Το μόνο που απαντάμε είναι Ντροπή και Αίσχος σε κάθε εγκάθετο που δεν έχει μάθει ότι μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικές προσεγγίσεις σε ένα θέμα.

Ο Δήμος Χαλκιδέων ουδέποτε ενημερώθηκε μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου από οποιονδήποτε για την πρόθεση της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τα σχολεία της Αυλίδας.

Αν καλείτο στο σχετικό διάλογο θα είχαμε προλάβει τα αδιέξοδα που δημιουργούνται σήμερα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Αυλίδα: «Όχι» στη φοίτηση προσφύγων στα δημοτικά σχολεία Βαθέος και Παραλίας είπαν γονείς και δήμαρχος

Ουλαλούμ: «Σε ρατσιστικό παραλήρημα ο δήμαρχος Χαλκίδας»

ΣΥΡΙΖΑ για ΠΑΣΟΚ, Σπανό και Παγώνη: «Απαξιώθηκαν στη συνείδηση του κόσμου...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA