Σαν σε προπόνηση ο Άρης συνέτριψε με 98-62 τον ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σαν σε προπόνηση ο Άρης συνέτριψε με 98-62 τον ΓΣ Κύμης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σκληρό μάθημα στο Αλεξάνδρειο! Ο Αρης ισοπέδωσε τον ΓΣ Κύμης με 98-62 και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...

Εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη νεοφώτιστη Κύμη, ο Άρης νίκησε πανεύκολα με 98-62 την ομάδα της Εύβοιας και μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Οι «κίτρινοι» έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν η άμυνά τους δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν… ανάσα. Σε εκείνο το διάστημα οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 38-9 και «καθάρισαν» τον αγώνα.

Σημείο αναφοράς το δεύτερο δεκάλεπτο για τους Θεσσαλονικείς, που μετέτρεψαν το 25-18 σε 63-27! Για τρίτη φορά την τελευταια τετραετία στα ημιτελικά Κυπέλλου η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Η νεοφώτιστη Κύμη φάνηκε ανέτοιμη για την πρεμιέρα και θέλει πολλή δουλειά. Πήρε ένα πρώτης τάξης μάθημα για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στην ανώτατη Εθνική κατηγορία, ενώ κατέστη σαφές με βάση την εμφάνισή της ότι στόχος είναι η παραμονή. 

Ο Άρης σεβάστηκε τον αντίπαλο, έκοψε ταχύτητα και χαλάρωσε στο δεύτερο μέρος και έτσι έπεσε η διαφορά ακόμα και κάτω από τους 30π για να επανέλθει στα ψηλά της όρια στο φινάλε.

Η εικόνα του αγώνα αποτυπώνει πλήρως τη διαφορά των δυο ομάδων.

Τα δεκάλεπτα: 25-18, 63-27, 73-45, 98-62

Διαιτητές: Φούφης, Μπήτης, Συμεωνίδης.

Άρης (Δημήτρης Πρίφτης): Μαρμπλ 9 , Ξανθόπουλος 5 (1), Φλιώνης 2, Τσαϊρέλης 5 , Τζένκινς 14 (4), Κάμινγκς 14, Ζάρας 7 (1), Μούρτος 9, Σίμτσακ 2, Μπάκνερ 13, Σανικίτζε 11, Καββαδάς 7 .

Κύμη (Βασίλης Μπρατσιάκος): Αμπντούλ-Αλίμ 2, Γκριν 5 (1), Τουτζιαράκης 5, Σχίζας 4, Σιγκούνας 2, Τσούπκοβιτς 6, Τζόλος 2, Ψαθάς, Σταμάτης 7, Μάλμπλαντ 3 (1), Μόργκαν 11, Ελ Αμίν 15 (3). 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA