ΕΠΟ: Η προσφυγή Βίκτωρα "φρενάρει" τις εκλογές! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

ΕΠΟ: Η προσφυγή Βίκτωρα "φρενάρει" τις εκλογές!

Ανατροπή δεδομένων στις εκλογές της ΕΠΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες οι τακτικοί δικαστές αναμένεται να κάνουν δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος ζήτησε τον ορισμό προσωρινής διοίκηση στην ομοσπονδίας - Γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε αναβολή των εκλογών.

Ο κ. Μητρόπουλος βάσισε την προσφυγή του στο νόμο Ορφανού, ο οποίος τέθηκε και παραμένει σε ισχύ από το 2004, ενώ είχε προσφύγει με το ίδιο ζητούμενο (ορισμό προσωρινής διοίκησης) και η αντιπολίτευση της ΕΠΟ.

Προς έκπληξη πολλών το Διαιτητικό Δικαστήριο αναμένεται να αποδεχθεί την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος προτείνει και μια σειρά ονομάτων με επικεφαλής τον ίδιο για τη νέα και προσωρινή ηγεσία της ΕΠΟ που θα ρυθμίσει όλες τις διαδικασίες, ώστε να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε εκλογές. 

Το γεγονός ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται αποδεκτή η προσφυγή του Μητρόπουλου (με ψήφους 5-2), σαφώς και δεν σημαίνει ότι θα έχουμε και αποδοχή της λίστας των ονομάτων που προτείνει. Δεν αποκλείεται το σχήμα να είναι διαφορετικό ή να βρίσκονται κάποιοι από αυτούς στην προσωρινή διοίκηση. Το πιο σημαντικό της νέας εξέλιξης είναι ότι αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες οι εκλογές στην ΕΠΟ αναβάλλονται. 

Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA