ΓΣ Κύμης - Κόροιβος 93-70: Πρώτη νίκη με ευτράπελα στο κλειστό της Κανήθου - Έσβησαν τα φώτα για μιάμιση ώρα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

ΓΣ Κύμης - Κόροιβος 93-70: Πρώτη νίκη με ευτράπελα στο κλειστό της Κανήθου - Έσβησαν τα φώτα για μιάμιση ώρα!

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο ΓΣ Κύμης, επικρατώντας με 93-70 του Κόροιβου Αμαλιάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Βasket League...

Παράλληλα δεν έλειψαν τα ευτράπελα από το ματς, καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος στο Κλειστό της Κανήθου, στην αρχή της τρίτης περιόδου και ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν 45-36.

Παρότι η καθυστέρηση που προέκυψε στη λύση του προβλήματος έδειχνε πως θα οδηγηθεί το ματς σε οριστική διακοπή, τελικά το ρεύμα επέστρεψε και το παιχνίδι συνεχίστηκε από το σημείο που είχε σταματήσει, μετά από περίπου μιάμιση ώρα.

Η Κύμη ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 31-18, στο πρώτο δεκάλεπτο. Ίδιο σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο με την ομάδα της Εύβοιας να μην χάνει το προβάδισμα, με τον Κόροιβο ωστόσο να καταφέρνει να ρίξει την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (45-36).

Στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Η Κύμη έκανε ότι ήθελε στο παρκέ ξεφεύγοντας στο σκορ με 26 πόντους (76-50), με την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα. 

Στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι “δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι”, με το σκορ να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και το τέλος να τους βρίσκει θριαμβευτές με 93-70.

Τα δεκάλεπτα: 31-18, 45-36, 76-50, 93-70.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA