Παναθηναϊκός - Κύμη: Χαλάρωση και δοκιμές από τον Πασκουάλ στο σημερινό παιχνίδι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Παναθηναϊκός - Κύμη: Χαλάρωση και δοκιμές από τον Πασκουάλ στο σημερινό παιχνίδι

Το ενδεχόμενο να χάσει σήμερα (6μ.μ., Novasports 2) ο Παναθηναϊκός Superfoods από την Κύμη στο ΟΑΚΑ, στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 4ης Αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, φαντάζει τόσο απίθανο όσο το να βρέξει χαρτονομίσματα των 100 ευρώ από τον ουρανό...

Και όσο κι αν στον αθλητισμό κανείς ποτέ δεν πρέπει να είναι 100% σίγουρος για την έκβαση ενός αγώνα, τους «πράσινους» και τους Ευβοιώτες τους χωρίζουν έτη φωτός στο κομμάτι της δυναμικότητας και έτσι το «τριφύλλι» θα χάσει μόνο αν γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Οπως καταλαβαίνει κανείς μετά απ΄ όλα αυτά, το σημερινό παιχνίδι φαντάζει... αγγαρεία για τους «πράσινους».

Ακόμα και σε μια αγγαρεία, όμως, μπορεί να βρεθεί κάτι καλό για μια ομάδα και έναν προπονητή. Ο Τσάβι Πασκουάλ, για παράδειγμα, έχει ελάχιστο χρόνο στoυς «πράσινους» και θέλει χρόνο για να διδάξει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του και τα ατέλειωτα plays που πάντα ετοιμάζει.

Ετσι, σε ένα ματς σαν το σημερινό ο Καταλανός έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα να κάνει μια καλή προπόνηση, να κάνει εντατικά μαθήματα στους παίκτες του μέσα στο ματς για τα plays που έχει φτιάξει, να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα και, μέσα σε όλα, να κάνει το απαραίτητο ροτέισον και να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς του. Και όλα αυτά φυσικά εν όψει της μεγάλης μάχης που δίνει την Παρασκευή το «τριφύλλι» στην Πόλη απέναντι στην Εφές, στην 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τρέξιμο, διάρκεια

Ο Πασκουάλ θέλει επίσης να δει σήμερα την ομάδα του να κάνει βήματα μπροστά σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στην ταχύτητα. Ο Καταλανός θέλει οι ομάδες του να τρέχουν με χίλια, να χτυπάνε στο ανοιχτό γήπεδο, να παίζουν γρήγορα στην επίθεση. Από την άλλη, θέλει να δει το «τριφύλλι» να πιέζει ακόμα περισσότερο και φυσικά να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην άμυνα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ - Πληροφορίες: Sentragoal.gr, Εφημερίδα GOAL

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA