Σπουδές Βοηθού φαρμακείου στο ΙΕΚ Praxis στην Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σπουδές Βοηθού φαρμακείου στο ΙΕΚ Praxis στην Χαλκίδα

Την δυναμική ειδικότητα Βοηθός Φαρμακείου προσφέρει για δεύτερη χρονιά το ΙΕΚ PRAXIS στην Χαλκίδα - Οι εργαζόμενοι στα φαρμακεία αποκτούν εργασιακή εξασφάλιση με ένα ισχυρό κρατικό πτυχίο και αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, με καταξιωμένους εκπαιδευτές, ανταγωνιστικά δίδακτρα και πολλές extra παροχές, το ΙΕΚ PRAXIS δίνει την δυνατότητα για σπουδές υψηλού επιπέδου στην Χαλκίδα.

Το ΙΕΚ PRAXIS είναι αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Αρ. Αδείας 120871 / ΙΑ, ΦΕΚ 2279/Β/12-09-2013) και εκδίδει Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Κατάρτισης απολύτως ισότιμες με αυτές των δημοσίων ΙΕΚ, ενώ οι σπουδαστές του δικαιούνται αναβολής στράτευσης και άλλων προνομίων.

Ο Βοηθός Φαρμακείου είναι ο εξειδικευμένος τεχνικός, που κατέχει θεωρητικές γνώσεις και κατάρτιση για πρακτικές εφαρμογές στην παραγωγική διαδικασία των προϊόντων του κλάδου.

· Το σύγχρονο Φαρμακείο είναι στην ουσία μια πολυδύναμη μονάδα διάθεσης φαρμάκων και καλλυντικών, με τεράστια γκάμα προϊόντων.

· Κάθε προϊόν (φαρμακευτικό η καλλυντικό) απευθύνεται και καλύπτει διαφορετικές ανάγκες τόσο της φάσης της ασθένειας, όσο και της φάσης της υγείας και της διατήρησης της ευζωίας του ανθρώπου.

· Το περιβάλλον του σύγχρονου πολυδύναμου φαρμακείου απαιτεί στελέχη με υψηλή εξειδίκευση, επαγγελματισμό και επιστημονικές γνώσεις που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα γνωστικών αντικειμένων, ώστε να υποστηρίξουν αποτελεσματικά το έργο του φαρμακοποιού.

Στα πλαίσια αυτά, ο απόφοιτος της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου, αποκτά γνώσεις:

· Φαρμακευτικής Τεχνολογίας

· Κοσμετολογίας

· Μικροβιολογίας

· Φαρμακολογίας – Τοξικολογίας

· Βιοχημείας και Οργανικής Χημείας

· Φυσικές και Χημικές Διεργασίες

· Μεθόδων Ελέγχου Φαρμάκων

· Ελέγχου και Αξιολόγησης Καλλυντικών

· Γενικής και Αναλυτικής Χημείας

· Στατιστικής

· Ασφάλειας και Υγιεινής στην Εργασία

· Marketing Φαρμάκων και Καλλυντικών

Και μπορεί να δουλέψει:

· Σε φαρμακεία εκτέλεσης συνταγολογίου.

· Σε εργαστήρια καλλυντικών ή φαρμακευτικών προϊόντων.

· Σε φαρμακευτικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες καλλυντικών.

· Σε Νοσοκομεία, Εταιρείες, Ιδρύματα.

· Στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, στο Κέντρο Ερευνών.

· Ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ειδικότητα δίνονται από τους εξειδικευμένους Συμβούλους Εκπαίδευσης του ΙΕΚ PRAXIS, στην Λ. Χαϊνά 95 (δίπλα στη Νομαρχία), στα τηλέφωνα 22210-74005 και 61607 ή στην ιστοσελίδα www.iekpraxis.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA