Συνελήφθη ο απόστρατος της αστυνομίας και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία του γυμναστή στην Πανόρμου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Συνελήφθη ο απόστρατος της αστυνομίας και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία του γυμναστή στην Πανόρμου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός Φώτης Μπέλλος που πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τον 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, Μάκη Μαρκόπουλο, το απόγευμα της Παρασκευής (21-10-2016), στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, πολύ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής...

Συνοδευόμενος από συγγενείς του παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο δράστης παρέδωσε και το όπλο του φόνου.

Αυτή την ώρα καταθέτει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ενω όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο δράστης παρέδωσε και το όπλο του φόνου.

Τα αίτια του φονικού δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ δύο σενάρια είναι επικρατέστερα.

Το πρώτο θέλει τον δράστη να προβαίνει στην πράξη του λόγω των καμερών που είχε τοποθετήσει το θύμα στην είσοδο του γυμναστηρίου του και εξ αιτίας του γεγονότος να προέκυψε καβγάς. Το δεύτερο θέλει το θύμα να επέπληξε τον δράστη επειδή παρενοχλούσε γυναίκες μέλη του γυμναστηρίου του.

Σε κάθε περίπτωση, ο δράστης είχε καβγά με το θύμα, έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε καταφέρνοντας τρεις θανάσιμους πυροβολισμούς στο θύμα.

Από το σημείο, τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, λίγα μέτρα πίσω από την ΓΑΔΑ, ο δράστης έφυγε πεζός και με το όπλο στο χέρι του.
Ο πρώην αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, κάνοντας τα περισσότερα χρόνια στατική φρουρά έξω από τον… Άρειο Πάγο, και έφυγε το 2008. Ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του την ΕΛ.ΑΣ. λόγω της πολιτικής του δράσης στη Μεσσηνία.
Ο ταξίαρχος του νομού είχε δηλώσει το 2012 ότι δεν θα ανεχτεί δράσεις ατόμων που θα θελήσουν να υποκαταστήσουν την Αστυνομία. 

Η δήλωση αναφερόταν στη δράση ομάδας κατοίκων της περιοχής, από όπου κατάγεται ο πρώην αστυνομικός, που προσπαθούσε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της δρώντας ως «τάγμα ασφαλείας». 

Την ίδια περίοδο -Μάιος 2012- ο πρώην αστυνομικός είχε πολιτευτεί με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: ΑΝΤ1, Εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA