Αποκάλυψη Τόσκα: «Δυστυχώς εμπλέκονται αστυνομικοί στη μαφία των Ρομά» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αποκάλυψη Τόσκα: «Δυστυχώς εμπλέκονται αστυνομικοί στη μαφία των Ρομά»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την δράση της μαφίας των Ρομά που «χτυπούσε» σπίτια και επιχειρήσεις επωνύμων ήταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας - Όπως αποκάλυψε μέχρι στιγμής έχουν γίνει 35 συλλήψεις και αναζητούνται ακόμη 45 άτομα...

Όπως δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, «ήταν οργανωμένοι με μορφή μαφιόζικη, όπως βλέπουμε στα έργα, με τον "κάπο" τον αρχηγό της οικογένειας επικεφαλής και άλλα μέλη. Ήταν και Ρομά και άλλοι οι οποίοι είχαν ξαφρίσει πάρα πολλά σπίτια, είχαν γίνει πληγή σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας. Βρέθηκαν γύρω στο 1.000.000 ευρώ, χρυσαφικά, γύρω στα 60 πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών Ferrari, Porche και λοιπά».

Παράλληλα υποστήριξε πως έχουν συλληφθεί και οι αρχηγοί της μαφίας και αναζητείται και κάποιος, ο οποίος ήταν ο χρηματοδότης σε κάποιους πληροφοριοδότες, άλλους».

Ο Νίκος Τόσκας αποκάλυψε πως στην σπείρα συμμετείχαν και αστυνομικοί, σημειώνοντας πως, «δυστυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν και κάποιοι αστυνομικοί μπλεγμένοι μέσα, συνεχίζεται η έρευνα. Εμείς και η Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστούμε σε κανένα. Γιατί αυτοί είχαν γίνει πληγή σε διάφορες περιοχές της χώρας. Απολάμβαναν πλούτο που δεν τους ανήκε και ενώ ήταν άνεργοι κυκλοφορούσαν με Ferrari. Ε, αυτά τα πράγματα πρέπει να σταματήσουν».

Οι ληστές έκρυβαν τα κλοπιμαία σε πλακάκια, συνέχισε και πρόσθεσε ότι «εντοπίστηκαν γύρω στις 150 χρυσές λίρες. Πολύ ρευστό, γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ και πάρα πολλά χρυσαφικά που καταμετρώνται συνέχεια». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σπείρα Ρομά: Δεκάδες αστυνομικοί εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση - Μεγάλη έρευνα σε εξέλιξη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA