Κώστας Λαγός: Ξανά υποψήφιος ο απερχόμενος πρόεδρος του 9ου Π.Τ ΟΕΕ Εύβοιας - Βοιωτίας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κώστας Λαγός: Ξανά υποψήφιος ο απερχόμενος πρόεδρος του 9ου Π.Τ ΟΕΕ Εύβοιας - Βοιωτίας

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του 9ου Π.Τ ΟΕΕ Εύβοιας -Βοιωτίας Κώστας Λαγός αποχωρώντας απο το αξίωμα του Προέδρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την ανάδειξη των νέων μελών των Διοικήσεων των Περιφερειακών Τμημάτων του ΟΕΕ , και εκλογής των Συνέδρων για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (Σ.Τ.Α.) σε Πανελλαδικό επίπεδο θα γίνουν την Κυριακή 11 / 12 /2016.

Σαν απερχόμενος Πρόεδρος του 9ου Π.Τ. ΟΕΕ Εύβοιας Βοιωτίας ευχαριστώ όλα τα μέλη της Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος που σε μια ταραγμένη περίοδο για τη πατρίδα μας, το Συμβούλιο μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να έχει μια ουσιαστική παρουσία τόσο στα μέλη του ΟΕΕ όσο και στη τοπική κοινωνία.

Πρέπει να σημειωθεί και να υπογραμμιστεί ότι όλες οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου στην 3ετή θητεία που πέρασε ήταν ομόφωνες παρ΄ όλο που στο Συμβούλιο συμμετείχαν 4 παρατάξεις που η καθεμία τήρησε την ανεξαρτησία της. Ελπίζω και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές θα συνεχίσει στο ίδιο ενωτικό πνεύμα.

Τέλος, από τη θέση του Προέδρου ευχαριστώ όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που πλαισίωσαν , μας αγκάλιασαν, και μας έδωσαν τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε το έργο που χάραξε η Κεντρική Διοίκηση και είχε θέσει στη 3ετία που διανύσαμε.

Με την ευκαιρία της ανακήρυξης των υποψηφίων των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις εκλογές θέλω να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Λαγός θα είναι υποψήφιος και πάλι στις επερχόμενες εκλογές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA