Αφιλοκερδώς μόνο στην Χαλκίδα: Δείτε πόσα χρήματα εισέπραξαν οι «Onirama» από τους Δήμους Λάρισας, Πειραιά και Δράμας (ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Αφιλοκερδώς μόνο στην Χαλκίδα: Δείτε πόσα χρήματα εισέπραξαν οι «Onirama» από τους Δήμους Λάρισας, Πειραιά και Δράμας (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Μεγάλο «θόρυβο» προκάλεσε η παρουσία των «Onirama» στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου (δείτε ΕΔΩ) στην πλατεία του Αγίου Νικολάου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη...

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η δήλωση της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία τόνισε πως δεν δόθηκαν χρήματα στο συγκρότημα, ενώ αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του SOK FM, ο οποίος ανέφερε πως οι Onirama ήρθαν αφιλοκερδώς στην πόλη της Χαλκίδας.

Ωστόσο όπως σας έχει αποκαλύψει από την αρχή το EviaZoom.gr, το διάσημο συγκρότημα παραβρέθηκε για τον ίδιο σκοπό και στους Δήμους Λάρισας, Πειραιά και Δράμας, εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ, όπως θα δείτε στα έγγραφα που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα: Από τον Δήμο Λάρισας δόθηκαν συνολικά, 11.958.80 ευρώ, από τον Δήμο Δράμας 7.440 ευρώ και από τον Δήμο Πειραιά 11.160 ευρώ.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί οι Onirama παραβρέθηκαν αφιλοκερδώς μόνο στην πόλη της Χαλκίδας;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:




Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA