Ένταση και ξύλο στα δικαστήρια Βόλου: Μετά τον Μπέο και την δημοσιογράφο, συνελήφθη και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς και Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ένταση και ξύλο στα δικαστήρια Βόλου: Μετά τον Μπέο και την δημοσιογράφο, συνελήφθη και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς και Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον Αχιλλέα Μπέο που οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, σήμερα συνελήφθη και η δημοσιογράφος, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, Δημήτρης Χορταριάς, έπειτα από μηνύσεις που κατέθεσαν ο Αχιλλέας Μπέος (κατά της κ. Τασσοπούλου) και ο αντιδήμαρχος Βόλου Απόστολος Μαλαματίνης (κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε)...

Ο δήμαρχος Βόλου υπέβαλε μήνυση επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του για δημοσίευμα στην εφημερίδα "Θεσσαλία", που έφερε την υπογραφή της κ.Τασσοπούλου.

Η δημοσιογράφος συνελήφθη στα δικαστήρια του Βόλου, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, όπου και με εντολή του αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να εκδικαστούν τα Αυτόφωρα.

Και ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν στους διαδρόμους των δικαστηρίων βρέθηκαν μαζί ο Αχιλλέας Μπέος και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών όπου άρχισε λεκτική αντιπαράθεση η οποία κατέληξε σε σπρωξιές και απωθήσεις, επειδή είχαν προηγηθεί σκληρές ανακοινώσεις από την Ένωση. 
 
ΒΙΝΤΕΟ
Η υπόθεση που επρόκειτο να εκδικασθεί στη 1 μετά το μεσημέρι, είναι άγνωστο ακόμη πώς θα εξελιχθεί, αλλά σύμφωνα με νομικούς μάλλον θα λάβει αναβολή για την προσεχή Δευτέρα.

Όσον αφορά στη δίκη του Αχιλλέα Μπέου, αυτή έλαβε αναβολή και η δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Μαρτίου 2017.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών συνελήφθη ύστερα από την υποβολή μήνυσης εναντίον του για εξύβριση και απειλή από τον θεματικό αντιδήμαρχο, Απόστολο Μαλαματίνη, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που έλαβε χώρα στο Δικαστικό Μέγαρο.


Σύμφωνα με τον Δημήτρη Χορταργιά πάντως, ήταν αυτός που δέχθηκε φραστική επίθεση από παράγοντες της Δημοτικής Αρχής, αναίτια και χωρίς να προκαλέσει. Ο ίδιος, κατά την στιγμή της σύλληψής του, έκανε λόγο για «μαύρη μέρα» στη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA