Νεκρός στο Μιλάνο ο μακελάρης του Βερολίνου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νεκρός στο Μιλάνο ο μακελάρης του Βερολίνου (ΦΩΤΟ)

Νεκρός στο Μιλάνο έπεσε ο ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, σύμφωνα με πηγή ασφαλείας...

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, ο μακελάρης του Βερολίνου σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στην περιοχή αυτή της Ιταλίας. Μάλιστα, τατυτοποίηθηκε ότι πρόκειται για τον Ανίς Αμρί από τα αποτυπώματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος ο οποίος ήταν πεζός, κλήθηκε από την αστυνομία να σταματήσει για έλεγχο ρουτίνας στην πλατεία I Maggio στην περιοχή Sesto S.Giovanni, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα.
Όταν του ζητήθηκε να δείξει την ταυτότητά του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με πυροβολισμούς τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 
 
Ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε από τα πυρά του υπόπτου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στον ώμο.
 
Η ανακοίνωση του θανάτου του αποτελεί ανακούφιση για τη Γερμανία, δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών. «Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις ότι πρόκειται πραγματικά για το πρόσωπο αυτό και, αν επιβεβαιωθεί, τότε το υπουργείο Εσωτερικών είναι ανακουφισμένο που το άτομο αυτό δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τομπίας Πλάτε.
 
Πληροφορίες: ANT1

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA