Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Απόστολος Γκλέτσος…

«Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση» θα ονομάζεται ο περιφερειακός συνδυασμός επικεφαλής του οποίου ως Υποψήφιος Περιφερειάρχης θα είναι ο νυν Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Η επίσημη ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του Απόστολου Γκλέτσου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο κτίριο του ΟΣΚ στην Στυλίδα , με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι αρκετά μεγάλη απ όλη την Περιφέρεια.
 
ΒΙΝΤΕΟ
"Η Ελληνική γλώσσα είναι μικρή για να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι σήμερα εδώ.." Ο Απόστολος Γκλέτσος στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στις πρώτες σκέψεις του και τα πρώτα σχέδια του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώ υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη και με εργασία για νέους ανθρώπους.
Αναφερθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να παρει την απόφαση για την Υποψηφιότα στην Περιφέρεια Στερεας τονίζοντας μάλιστα ότι "...Η τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργει Ενωτικά ..' " δικαιολογώντας και το όνομα "Ενωτική Κίνηση"

Άσκησε ακόμη κριτική και για τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Στερεας την οποία τόνισε ότι "θεωρεί αδικημένη. .. αλλά με μεγάλες δυνατότητες. Ταυτόχρονα παρουσίασε και το Διεθνές Δίκτυο "Paraction" .

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA